06-11-07

Dank u Skynetblogs!!

Yes yes yes... hallelulja! Ik sta EINDELIJK in de kijker! Ik dacht al dat er iets niet pluis was op mijn statistieken... huh? Vanwaar komt al dat volk nu opeens?

Afgezien van het feit dat er nu een close-up van mijn tenen op de homepage staat van Skynetblogs, voel ik me wel zeer vereerd. Deze blog bestaat al sinds december vorig jaar. Tijd dus voor een paar bedenkingen omtrent het fenomeen "bloggen"!

Deze blog is mijn uitlaatklep, mijn persoonlijk stekje in het www. Ik schrijf, dus ik besta. Ik besta in het echte leven sowieso, maar mijn posts leveren toch dat tikkeltje meer interactie op. Wat eerst een middel was om contact te houden met het thuisfront, is ondertussen een toeverlaat geworden. Ik kruip in de virtuele pen en leef me uit. Met enige beduchtheid op wat ik al dan niet de wijde wereld in kan sturen, omschrijf ik hoe ik mijn pietepeuterige leven temidden van deze kosmos ervaar. Maar mijn blog verschaft mij ook toegang tot andere blogs, waarvan de schrijvers op een al even interessante manier hun persoonlijke visie op het leven verkondigen. Actie en interactie. Is het geen schone zaak?

Bovendien is het zo dat wie blogt, veel meer inzicht verwerft in zijn eigen psyche en dat van de medemens. Woorden worden zorgvuldig gekozen, gedachten worden geordend, conclusies komen als vanzelf.

Blij dus dat bloggen kan, dat het bestaat! Dank aan mezelf dat ik schrijf, dank aan u dat u leest.

 

19:55 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

In de Kijker Geen dank!!

We hopen hier nog lang te mogen komen lezen, so keep on blogging!

Groeten,

Jeroen

Ps: Die tenen mogen er best zijn;)

Gepost door: Het team van Skynet | 06-11-07

Proficiat! Hey Freggeltje!
Jaja, eindelijk sta je te pronken op de homepage van skynet!! Hopelijk zijn er op deze manier veel mede-bloggertjes die ontdekken dat jouw blog echt de moeite is en hier zeker blijven terugkomen!
Ik was ook verwonderd dat er opeens zoveel bezoekers bij me langsgeweest waren, maar toen ik de reden ontdekte was ik wel happy natuurlijk!
Haal dus je beste pen maar boven en maak een blijvende indruk op je virtuele bezoekertjes!
Dikke zoen van mede-in-de-kijker-blogger!!

Gepost door: Tessa | 07-11-07

ge moet wel u tenen is wassen eeeh ;-)

Gepost door: Sven | 07-11-07

hell yeah! Één van de zaligere stukskes om nog ne keer terug opnieuw te lezen.... dat van die uitlaatklep: ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat het zo "erg" ging zijn :)

dusssss merci - nógmaals !!

(en nu maar afwachten in hoeverre ge Riebedebie nog checkt! :-D)

Gepost door: Bulldozerken @ Work | 03-12-07

De commentaren zijn gesloten.