04-11-07

'Ashkim'

oftewel 'my love'... De Turken zijn geboren charmeurs. Dat hebben ons mieske en ik genoeg mogen ondervinden. Het is ook niet verwonderlijk in een hotel dat haar laatste week van het seizoen draait, waarbij slechts 50 gasten meer logeren en waaronder wij als enige beschikbaar uitziende jongedames met de nodige flair rond paraderen.

De receptionist geraakt al niet uit zijn woorden bij het inchecken, de mannelijke housekeeping laat temidden van rozenblaadjes hun e-mailadres achter, ook de obers en chefs van de obers schuiven ons geniepig en onwetend van mekaar bekriebelde servietjes toe... en een toevallige ontmoeting met een manager van een dessertjesfabriek leidt tot gratis ijskreem en profiterollekes geleverd aan het hotel.

Maar de meest opvallende ontmoeting vond plaats op avond twee. We werden eerder die dag al benaderd door de 'big boss' van het hotel, Atchjie, met een vlotte babbel tot gevolg. Wanneer we ons later op de avond volledig staan te geven op de dansvloer van de disco, wil big boss ons graag voorstellen aan zíjn overste, 'the big big boss'. Onder het mom van 'he wants to practice his English', worden we plechtig uitgenodigd naar de suite van deze, zo blijkt later, multimiljonair. Nee, we zouden mekaar nooit alleen laten en ja, we waren te nieuwsgierig om dit aanbod te laten varen.

De suite, meine damen und herren, was er eentje van big screen tv, witte lederen salons, jacuzzi en een ietwat erotisch getinte verlichting aan het plafond. Wij in de ene sofa, big boss en big big boss in de andere. O ja, er werd gealludeerd en gespeculeerd. Maar op geen enkele manier werd onze eerbaarheid geschonden. Integendeel, het werd een interessant, bijtijds hilarisch gesprek over cultuurverschillen en de man-vrouw tegenstelling. Atchjie, de big boss die binnen het hotel anders zo'n groot aanzien heeft, verandert deze avond opeens in het slaafje van big big boss: op commando opent en sluit hij het raam, hij schenkt whiskey bij voor zijn chef en vertaalt nederig wat deze laatste ons te vertellen heeft. De obers en security die ons bij het verlaten van de disco met grote ogen hadden nagekeken, hadden er het raden naar natuurlijk.

Verder was er nog de authentieke Turkse massage, waarbij het toch wel weer mannen waren die ons hele lichaam met luffasponsen en olijfzeep onder handen hebben genomen. Een raar zicht, masseurs met niks anders om het lijf dan een lendendoekje, maar wel zeer professioneel hoe ze zichzelf geregeld met koud water overgoten... We hebben de ene 'sweetie' gedoopt, omdat hij met veel respect met ons omging. De andere was 'rammadan', want dat was simpelweg ook zijn naam.

Onder de obers: 'ijsbloksken', 'monkey', 'mengelmoesken', en ongelofelijk veel '-kans' (jokan, hakan, ozkan,...).

Maar genoeg over venten! We hebben heel fel genoten van het wondermooie hotel, de warme zonnestralen, de cocktails en de digestiefkes, de veel te vele bufetten per dag, ons vaste plekje op het strand, de culturele uitstap naar Efeze, de kennismaking met andere plezante Belgen, de modeshow van lederen vesten, de strandwandelingen naar Turgutreis wat verderop, de traditionele waterpijp met appelsmaak, de dagelijkse sauna- en stoombadsessies en... niet te vergeten onze eigen amateuristisch gemaakte FOTOSHOOT!

P-Magazine en Ché kunnen er een puntje aan zuigen...

20:33 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

gij gelukzak .... beke afgustig aan het denken mo tis u gegund se ;-)

en tja t uiterlijk zal der ook wel iets mee te maken hebben hee ... laat het gekwijl van al die mannen een mega compliment zijn voor de belgische schone ega's (of vlaamsche ... )

Gepost door: Sven | 04-11-07

Heel plezant om te lezen :-)
Daar zijn het blijkbaar kans en bij ons y's; Peggy, Vicky, Wendy, Kristy enz. hihi.

Ook de foto's heb ik bekeken wauuuuw hoor!
Daar zitten echt hele mooie tussen freggeltje :-)

groetjes

Gepost door: maike | 04-11-07

Klinkt leuk hoor.
Dat is het zuiderse temperament zeker, dat die daar zo charmeurs zijn?
Leuke foto's ook.

En je zal inderdaad eens naar London moeten gaan hoor. En voor tips kan je altijd bij ons terecht: ik ben er al ongeveer 20 keer geweest en Wim dubbel zo veel. ;)

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 05-11-07

Hey ... ...Freggeltje. Laatst stond er in de Flair een artikel over Turkije. Als niet aan een vent raakt, gaven zij de raad om naar daar te gaan :oD. Een vriendin van me met haar dochter hebben dit 'getest' en net als jij ... Als ze wilden kwamen ze met een hele harem naar huis ;o).
Fijn dat je zo genoten hebt, nu kan je er weer effe tegen zeker ?

Groetjes !

Gepost door: Stekelbeesje | 05-11-07

Myriammeke, ik heb er echt naar uitgekeken om je avonturen te lezen ... gij zijt toch echt nie te doen ze!
Dikke zoen, en tot één dezer!

Gepost door: Wendy | 05-11-07

Bedankt het was fantastisch! Mijn trouwe allerbeste vriendin, bedankt voor deze mooie reis!Het was gewoon zalig...
Dikke knuffel

Gepost door: Mieske | 05-11-07

Hier ... ... bij mij is alles 'kits' verlopen. Dan rustig, dan weer warm tot very hot ... ;o).
Het gedichtje is aan iemand die sinds een tijdje een plekje veroverd heeft in Stekelbeesjes' hart ... ;o).
Bye !

Gepost door: Stekelbeesje | 05-11-07

Hoi Freggeltje,

Toch blij dat die Turken jullie lieten gaan hoor! Mooie foto's... de mijne zijn nog niet overgezet...
Bono was er niet, maar dat wisten we! Wel zijn adembenemend mooie vrouw gezien...! Wel in hare 'kleine auto' maar allez...!
Verder niks dan lelijke Ieren... en vooral lekkere Guiness!
Het weer was zalig goed, de uitstapjes vermoeiend maar mooi en interessant!
Zie dat jullie ook een leuke tijd achter de rug hebben...!

Wens je nog een leuke dag!
Groetjes,

Gepost door: M&M | 06-11-07

never sending my girlfriend overthere alone:):)

Gepost door: Marnick | 06-11-07

De commentaren zijn gesloten.