22-10-07

Aan de 11de lichten naar links...

't Was weer in orde... de wegbeschrijving naar de Stadsschouwburg in Antwerpen. Vier volwassen vrouwen in de auto en twee kleine bengeltjes, samen op weg naar de voorstelling van "Kuifje en de Zonnetempel".

Aan de 11de lichten naar links... "Leest ge dat nu goed??" "Jaja, zo staat het hier toch..." "Tiens..."

En ja hoor, in de verte ontpopt zich een slinger aan lichten te midden van 't Stad.

"Allez, kindjes, wees nu heel stil en meetellen he!" "Eéééén..." klinkt het in koor. "Tweeee". "Ja maar, ge moet wel tellen als we al voorbíj het licht zijn he zeg, anders zijn we bij het elfde ook al te ver!". "Aja, good thinking". "Deeeeerieeee".

De kinderen hebben er enorm veel plezier in. Ik denk de mensen in de jeep naast ons ook, wanneer ze zes mensen met open mond naar het rode licht zien staren en dan schijnbaar allemaal iets tegelijk roepen, eens het op groen springt.

Die wegbeschrijving was zo zot nog niet en bij nader inzien wel heel vrouwvriendelijk. We zijn er netjes op tijd geraakt dus :o) En wat betreft de voorstelling zelf: SUBLIEM! Een echte aanrader voor wie nog twijfelt. Er waren gelukkig geen technische problemen, zoals dat wel het geval was bij de première vorige week donderdag. Nu ik het gezien heb, kan ik trouwens wel snappen dat dit kan. Wát een productie! Om de tien minuten werd er van decor veranderd, en wat voor decors... amaai, mijne frak! Het deed bijna aan als een film. Om nog maar te zwijgen van de acteer- en zangprestaties van iedereen op de bune. Ook het orkest zette een formidabele prestatie neer, met op de koop toe nog interactie tussen acteurs, dirigent en publiek.

De kleine kindjes hebben zich niet verveeld tijdens die drie uur... de grote kindjes trouwens ook niet.

23:08 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Als ik goed heb gelezen waren het zes bengeltjes die een overgetelijke dag achter de rug hebben en nog een hele poos willen nagenieten ;-)

Wel, zo zou het op elke routeplanner moeten staan zie, alé voor mij toch :-))

groetjes

Gepost door: maike | 22-10-07

We hebben Kuifje gezien in Oostende. Ik vond het ook goed hoor.

oeps, zal de volgende keer laten weten als ik naar wetteren ga ;p

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 23-10-07

Terugreizen in de tijd...als dat moest kunnen he freggeltje en nee, die film heb ik nog nooit gezien. Misschien is dat maar best zo.
groetjes

Gepost door: maike | 23-10-07

De commentaren zijn gesloten.