04-10-07

Waar ligt jouw C-spot?

Vandaag op TV: Professor Novak (uit Tsjechië) die hier in België zijn wetenschappelijke queeste heeft verdergezet naar de C-spot. Naar eigen zeggen is die in nagenoeg elke mens aanwezig.

Nu we allemaal al lang weten waar onze G-spot ligt, werd het eigenlijk wel eens tijd om een andere spot te ontdekken. De C-spot of cultuurspot, is dat deeltje van het menselijke lichaam dat ons niet, weinig of net erg ontvankelijk maakt voor cultuur. Het hangt er allemaal vanaf hoezeer je dat plekje "stimuleert" (ahum). Blijkbaar is het niet zo moeilijk om je eigen C-spot te vinden: gewoon een paar vraagjes invullen... et voilà! Je weet direct welke delen van je lichaam je voortaan wat meer aandacht moet geven.

Ook ik deed DE TEST (aja, wat had je nu gedacht?). Ziehier het resultaat:

M'n wenkbrauwen ging even bedenkelijk de lucht in bij de term "ontvankelijke kruisbestuiver", maar soit... voor de rest klopt de uitleg wel!

Al m'n aandacht gaat dus vanaf nu uit naar mijn persoonlijke C-spot: MIJN BOVENARMEN, dames en heren! Strelen, opwrijven, inwrijven, knijpen, pietsen, zwieren en zwaaien.

Enjoy YOUR C-spot!

22:57 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Freggeltje... hier nog zo'n 'kruisbestuiver'..
We weten nu toch waar we gevoelig zijn hé... als 't om cultuur gaat!

Fijne dag nog!
Groetjes,

Gepost door: M&M | 05-10-07

Ontspannen redenaar What the hll does that mean... Maar ook "een wonder der natuur" en ik ben er voor het gemak maar vanuit gegaan dat dat positief bedoeld was... ;-)
Je moet maar eens komen kijken, er is bijna geen plek op mijn lijf waar ik niet "gestimuleerd" zou zijn. Bij die gedachte krijg ik kippenvel, maar dat zal wel weer niet de bedoeling zijn...
Prettig weekend! JB

Gepost door: Joe Bradley | 05-10-07

De commentaren zijn gesloten.