02-10-07

Ken de regels en hou je vent!

Allereerst de volgende vraag: wanneer ga ik hier eens met mijn blog in de kijker komen te staan, eigenlijk feitelijk?? Ik zweef in de categorie 'Reizen' al máánden in de top 15 (momenteel op plaats 8) en dat vind ik persoonlijk niet slecht voor een categorie dat 4321 blogjes telt. Nu niet dat die allen nog actief zijn, maar toch... Het vierkantje naast de naam van m'n blog is geleidelijk aan van wit naar groen gegaan, een teken van populariteit (waarvoor ik ú, geweldige lezer, wel even wil bedanken). Met een gemiddelde van 35 bezoekers per dag, zie ik m'n tellertje met sprongen vooruit gaan. En dat willen ze bij Skynetblog hier blijkbaar NIET inzien!

Voila, nu is dat er ook eens uit Lachend

Maar wat ik eigenlijk wou vertellen is dat ons mieske en ik het weer eens hebben gekunnen. We hebben ons laten verleiden om via het internet een interessant boekje te kopen: "Je houdt elke vent, als je alle regels kent". Zo'n titel! Daar moesten we het fijne van weten. Het boekje is uitgegeven door een Nederlandse mevrouw die naar eigen zeggen een amateur-relatietherapeute is en na zoveel jaar haar eigen ervaringen en die van anderen eindelijk eens heeft gebundeld. En zo geschiedde de buitenlandse overschrijving...

Twee weken later: nog niks in de bus. Op mijn 'mail ter herinnering' en de 'mail ter herinnering van de herinnering' werd ook al niet gereageerd. Ik wist dat we een risico hadden genomen door blindelings een bedrag van 40 euro te storten, terwijl we de koopwaar nog niet in handen hadden. So be it, dacht ik. Hopelijk hebben ze er veel plezier aan!

Tot... gisteren. Ligt daar een mooie gewatteerde enveloppe klaar op de keukentafel. Daarin een boekje van A5-formaat met glanzende en rijk geïllustreerde kaft. Binnenin 125 pagina's chicklit. Dat wordt alweer een koffieklets om U tegen te zeggen.

Cool

PS: vrouwen met twijfels, vragen of prangende problemen omtrent de mannelijke werderhelft: u kan mij vanaf nu steeds contacteren via de mailknop.

10:21 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik weet niet wie het beslist, welke blog in de kijker komt te staan.

En, was het boekje leerrijk?

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 02-10-07

Allez Freggeltje.... precies de omgekeerde wereld...
' Ik heb een man om te stelen... alleen ik vind geen dief '.... ;-)))))

Groetjes en veel leesplezier!

Gepost door: M&M | 02-10-07

Dat wordt discusieëren aan de keukentafel met tas koffie ;-)
Ook weer een interessant gegeven om postjes aan te wijden en onze reacties daarop :-)
lieve groet
ps: Bedankt freggeltje voor al je lieve en gemeende reacties.

Gepost door: Ellen | 03-10-07

ela! waar zijn al de mannen hier? reageren eh gasten want er wordt een complot tegen ons gesmeed :)

Gepost door: Unexpected | 04-10-07

Ahaaaa! De mannen krijgen het benauwd, denk ik...
Kennis is macht he, heeft er mij toch eens iemand verteld ;o)

Gepost door: Freggeltje | 04-10-07

De commentaren zijn gesloten.