15-09-07

Overdosis chocolade

Het was een hele lange week voor mij, letterlijk dan. Heb nog nooit zo weinig geslapen met een gemiddelde van 4u per nacht. Sporadisch eens bijgeslapen in de namiddag en nu dus dood- en doodop.

Uit principe heb ik mijn weekje chocoladeperikelen netjes uitgedaan, maar op woensdag had ik al zoiets van: Kom he, ik ben niet zot! In de namiddag dan ook naar het interimkantoor gebeld dat ik het langer dan een week niet zag zitten. Een ongewoon extreem vroege shift terwijl ik eigenlijk een avondmens ben, zeven uur en vijvenveertig minuten op koetjesrepen staan kijken en ondertussen andere koetjesrepen weer uit het papierke halen, staan luisteren naar het lawaai van een machine en zweren dat je er op den duur een woord in kan horen.

Je zou van minder simpel worden. Toch als je dit weken aan een stuk zou doen... De collega's en de baas waren wel lichtjes teleurgesteld, want 'zo een goedje' wilden ze niet kwijt. Begrijpen deden ze wel. Bij gebrek aan beter kan ik het geld wel goed gebruiken natuurlijk. Dus heb ik met Karin van interim besproken dat ik nog enkel de gaatjes in het rooster wil opvullen, zolang het geen volledige week meer is. Voor volgende week sta ik er dan ook al op voor woensdag en vrijdag. De omgekeerde wereld dus, waar de werknemer de regels maakt, hihi :o)

De resterende tijd ga ik besteden aan de scholen die ik al had aangeschreven ivm m'n stage, maar die nog niets hebben geantwoord. Ik zal er mij eens gaan 'presenteren' zie en met een blik zoals hieronder vragen of ze alstublieft voor mij geen stageplaatsje beschikbaar hebben...

decoration

Please?

00:22 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Modern Times Ooit Charlie Chaplin gezien? Echt, dat ding is al zou oud, maar soms zo actueel.
Succes bij je scholen!!
Grts, JB

Gepost door: Joe Bradley | 16-09-07

Heel begrijpelijk hoor, ik zou het ook niet langer dan een week uithouden.

veel succes bij de zoektocht naar een stageplaats.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 17-09-07

Ook ik zie nog steeds Charlie Chaplin als een gek bezig om de lopende band voor te blijven. André Van Duin heeft ook een sketch in die aard gemaakt. Je lacht je kreupel als je dat ziet, maar in werkelijkheid...jawadde!
Hopelijk vind je vlug iets anders voor je de mensen als koereepjes gaat bezien zenne ;-)
lieve groet

Gepost door: Ellen | 17-09-07

vakantie en werken en chocolade ja de overgang is groot tussen zes maand vakantie en vrijheid en duizenden repen chocolade zien passeren, hopelijk mag je dan af en toe eens proeven. Hopelijk vind je vlug een stage plaats.
Groetjes Godelieve

Gepost door: Godelieve | 17-09-07

Hallo hallo,
Net terug van reis, het eerste wat ik doe eens de pc binnen bereik: naar Freggeltje gaan kijken natuurlijk. Blijkbaar wel wat gemist toen ik weg was!!! Vroeg opstaan niet meer gewoon hé meisje. Ben blij om te lezen dat je toch je eeuwige optimisme niet verliest ook al sta je op sexy schoentjes met een leuk netje op tussen de chocolade. Leuk om de foto s van VTM te zien, hebben daar toch reuze plezier gehad hé! Vele groetjes. Evy

Gepost door: Evy | 19-09-07

:-) zeker doen, dat blik. het zal wel helpen.

Gepost door: Unexpected | 19-09-07

Ben je nog presentabel op je blogje? ;-)
lieve groet

Gepost door: Ellen | 20-09-07

misschien kan je toch nog snel een mega doos achterover slagen voor uw geliefde blogfans?
hmmm koetjesreep :-p

Gepost door: bibien | 20-09-07

@ Iedereen @ Ellen en Joe: Zal eens dringend dat filmpje van Charlie Chaplin moeten opzoeken. Maar kan me wel iets vaag herinneren, haha. Ik ben nog onder de levenden hoor, Ellen. Beetje hectische tijden geweest, maar heel binnenkort verschijnt nieuwe post.
@ Godelieve: Bedankt voor je bezoekje! Nee, het valt niet mee die overgang... maar we blijven ervoor gaan!
@ Kim (en iedereen ook): stageplaats is binnen!! Allez, dan toch een halve. Meer uitleg in het volgende postje.
@ Unexpected: het heeft dus zijn vruchten al afgeworpen ;o)
@ Evy: Ah zie, terug op Belgische grond! Hopelijk heb je een fantastische huwelijksreis achter de rug. Je moet me de geuren en kleuren IRL zeker eens vertellen :o) Merciekes ook voor je trouwe bezoekjes hier...
@ Bibien: Tja, hier en daar kan ik het toch niet laten om eens iets gauw in m'n mond te stoppen, hihi. Maar een hele doos?! Zou wat teveel opvallen, haha :o)))

Gepost door: Freggeltje | 20-09-07

Hectisch Over hectische tijden kan ik op dit moment zeker meespreken!!! En ik heb dit jaar eens een vakantiejobke waar geen band bij komt kijken (die van het afwasmachien laten we buiten beschouwing, want die kan ik afzetten als 't nodig is) en ik kan zeggen dat dat een hele verademing is...
Veel succes met je stage trouwens, als het zwaar of niet leuk is, moet je maar denken dat het een noodzakelijk kwaad is op weg naar een toffe job!

Gepost door: Tessa | 21-09-07

De commentaren zijn gesloten.