07-09-07

Freggel & The Chocolate Factory!

freggel and the chocolate factory4

Freggeltje stapte vandaag het interimkantoor binnen en kwam met een paar witte klompjes buiten. Niet om bollen goudakaas te verkopen als hollands boerinnetje... wél om vanaf maandag in een chocoladefabriek te werken!

Laat ons realistisch zijn. Een tijdelijke bediendejob waarin ik de vrijheid heb om op onregelmatige basis vele dagen vrijaf te nemen vanwege de aankomende stage... dat is bijna niet te vinden. Een chocoladefabriek die toch niet met vaste contracten werkt en de mensen hun vrijheid laat, dat dan weer wel. Doe daar nog een stevig basisloon bij, een ploegenpremie, maaltijdcheques en pensioenspremie... mijn oren stonden gespitst!

Het is bandwerk, dat wel. Foute chocoladerepen er vantussen prutsen, chocoladefiguurtjes keren en keuren, kilo's chocolade in dozen steken... Of het plezant zal zijn, da's wat anders. Maar met een gezonde dosis relativeringsvermogen en de blik op de bankrekening gericht, zal het allemaal wel meevallen. Ik heb eindelijk iets om handen!

Zodus, maandag begin ik met 'den vroegen', ttz van 5u (piekepiek!) tot 13u.  Voor de rest van de week sta ik ook al op de planning met op vrijdag 'de laten' van 12.45u tot 20.30u. We bekijken het week per week en ondertussen zoek ik nog altijd verder naar jobkes in het onderwijs.

Maar één ding is zeker: die klompjes zijn dus echt wel sexy!

:o)))

13:55 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Je blijft tenminste niet bij de pakken zitten! Proficiat met je job, en probeer er toch wat van te genieten... ook van de chocolade natuurlijk!

Fijn weekend!

Gepost door: M&M | 07-09-07

Ik wens je veel plezier in je chocolade-fabriekje, maar kijk uit waar je aankomt, want wie weet in wat je verandert.

Ben eens komen bijlezen en kom je de groetjes brengen.
Ik ga nu eens tussen je foto's kijken :-)

Gepost door: Patrick | 07-09-07

Echt tof se, dat je werk hebt en waaaaaar dan nog! Chocolade met hopen! Hopelijk sta je niet tussen mensen van 150kg want dan weet je hoe dat komt he ;-)
lieve groet
ps: Bedankt voor het theeke (toen ik het las, moest ik alé toch efkes glimlachen)

Gepost door: Ellen | 07-09-07

Hallokes Ik wens U voor straks een prettig weekend en veel liefs...

Gepost door: athea | 08-09-07

veel succes ik heb jaren in een sigarenfabriek gewerkt...op de boekhouding....in de fabriek zelf werkten een 400 vrouwen...ze deden niet anders dan sigaren keuren en verpakken....maar als we 's avonds naar huis gingen...hadden zij geen kopzorgen meer en mijn hoofd was nog aan het "tuiten" van de cijfertjes.....en ik verdiende heus niet veel meer....groot gelijk dus....

Gepost door: joelle | 08-09-07

De commentaren zijn gesloten.