05-09-07

Tijd zat!

Klaar om iets te schrijven, maar ik weet eigenlijk niet wat. Schrijven om zomaar iets te schrijven, om de lezers die hier regelmatig komen piepen niet teleur te stellen, om m'n tijd te verdrijven...

Tijd heb ik nu wel zat, ja. Wat een luxe lijkt voor de meesten onder jullie, wordt voor mij stilaan een vervelende zaak. Heb me wel al ingeschreven voor de stage van m'n gpb-opleiding, maar men raadt me aan om nog te wachten met zoeken naar een stageschool, omdat die nu nog volop bezig zijn met de start van het nieuwe schooljaar. Ben ook al op zoek naar een job, maar tot nu toe nog geen positief antwoord gehad. 't Is te zeggen: ze doen de moeite zelfs niet om enig antwoord te geven. Maandag dan met m'n cv'tje in de hand naar het interimkantoor, maar stomweg vergeten dat het grote kermis was (en nog steeds is) in ons 'stadje'. Tja... dan kon ik evengoed ook daar blijven hangen om er de laatste vakantiesfeer op te snuiven ;o)

Maar volgende week is het menens! Eens het feestgedruis voorbij, zal IK eens uit de startblokken schieten! Tot zolang blijf ik mijn dagen vullen met lang slapen, beetje lanterfanten, moeder helpen, rondrijden en tokkelen op het internet. O ja, en morgen naar de avondmarkt :o)))

15:42 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tijd... Het is altijd hetzelfde hé... ofwel hebben we inspiratie en geen tijd ofwel is het precies omgekeerd....
Tja solliciteren... en werk vinden.... stttt! Ik hoor de ganse dag niks anders.... ;-)

Fijne dag nog en hopelijk vind je snel wat!

Gepost door: M&M | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.