28-08-07

Om te antwoorden op jullie vraag:

Het was een geweldig weekendje aan zee! Lachend

Hoewel, ik merkte dat ik iets miste... mijn notitieboekje! Het snel opkriebelen van merkwaardige of hilarische gebeurtenissen zit er ondertussen goed ingebakken. Kan het dus ook niet laten om hier een verslagje neer te pennen...

Zaterdagavond. Ik en ons mieske in mijn volgeladen polo'ke naar de zee. Zonnebril en brede glimlach op. Onderweg foute muziek opgezet, héél fout! De man in de bestelwagen achter ons steekt een dikke duim omhoog, wanneer we op de luide tonen van de 'vogelkesdans' het welbekende dansje uitvoeren. 't Is vakantie, de zon schijnt en en ik ben er even tussenuit met m'n beste vriendin: zalig zot doen! De caravan op de camping in Wenduine is niet van de minste. Een keuken met alles erop en eraan, een grote living, degelijke bedden, nette badkamer en een groot terras met véél ligzetels. We kijken mekaar enthousiast aan: Let the fun begin! Maar eerst het praktische: waar zit de aansluiting van het water? Moet die gasfles volledig opengedraaid worden? Hoe zet men een boiler aan?? Tja, even krabben in het haar, een hulplijn inroepen en hallelulja, alles werkt. De drank wordt bovengehaald en de bbq aangestoken (elektrisch is wel heel gemakkelijk)... ik slaag er dan toch nog in om een worst op de grond te laten vallen (die neem ik dan wel) en een kippefilet die bijna hetzelfde lot ondergaat (Damn girl! Zit die kriek al in je hoofd of wa?)... hihi...

Na de afwas beginnen we aan de delicate voorbereidingen van een nachtje stappen. Kleren worden gekeurd en juwelen uitgezocht. Niets plezanter dan snuisteren in mekaars spullen :o) Eén grote domper... telkens ik mezelf in de spiegel bekijk: ajaj! Ben ik dan zo verdikt?? Even later begint ook ons mieske te klagen, terwijl dat niet van haar gewoonte is. We bekijken mekaar en zien het probleem er helemaal niet van in. Komaan, richting Blankenberge!

Aangekomen in ons gewoonlijke danscafeetje, zit de sfeer er al direct in. Overwegend mannen in de keet, maar dan échte degelijke deftige venten,  die onze moves goedkeurend met hun ogen volgen. God, I love this place!Eentje slaat z'n slag en zingt 'I will survive' op theatrale wijze mijn richting in. Ik beantwoord zijn 'efforke' met een al even ostentatieve vertolking. 't Duurt niet lang of hij stapt op me af, hehe. 'Hai, ik ben E.'. 't Is niet mogelijk, nen hollander van net over de grens! Maar toch, hij is knap, heeft een hele lieve blik en is beroepsmilitair, ahum. Mannen in uniform, het spreekt altijd tot de verbeelding. Er wordt met de ogen geflirt, gelachen, gezeverd,... hij is ook attent voor ons mieske, wat een zeer goede zet is. Bovendien staat hij daar met een hele bende voor een vrijgezellenavond. We worden 'liefdevol' opgenomen in de groep en dansen de avond weg. Dan komt het moment waarop ze moeten gaan. Hoezeer ik ook heb laten merken dat ik hem leuk en interessant vind, ik hou het deftig met een zoen op elke wang en een stevige knuffel. Hij had me al eerder die avond een ticketje voor 'Ciske de man' beloofd, waaraan ik hem ook hou... Hij vraagt en krijgt mijn nummer 'zodat ik niet steeds naar Nederland hoef te bellen'. Met een gebaar van 'ik bel je nog wel' loopt hij met z'n bende de deur uit. Ik lach en denk: 'jou wil ik wel beter leren kennen, ja.'

Zondag, 'zon'dag... de hele dag niksen, behalve de ligzetels met de zon meedraaien en drank uit de frigo halen, hahaaaa! Onze zelfbeelden worden meteen opgekrikt wanneer ik merk dat de spiegel in mijn kamer serieus bedriegt! Dat we dat zaterdag niet eens hebben gezien?? Hehe, met een gerust hart die bikini aan dus :o) Mijn gsm blijft ondertussen verdacht stil... ook op maandag geeft ie geen kik. Ons mieske en ik zien het alweer bevestigd: mannen zijn mooie praatjesmakers die maar uit zijn op één ding. Krijgen ze dat niet, dan word je meteen verticaal geklasseerd! Tsss... Oh well, nog eens slurpen van ons 'Pompierke' aperitief, de zonnebril weer op en met de gedachte 'Too bad, but his loss', dommel ik in.

weekendje aan zee bbq

weekendje aan zee girlie

12:57 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Ik was zo curieus dat ik nu al naar je blogje kwam kijken, kon niet wachten tot dezenavond :-)

Wel wel, dat je je goed hebt geamuzeerd staat nu buiten kijf sé.
Het was leuk om lezen freggeltje :-)
lieve groet

Gepost door: Ellen | 28-08-07

En intussen in Nederland E. zit thuis te wtijfelen. Al 20 keer heeft hij het nummer ingetikt op z'n gsm, maar durft dan niet op het groene horentje te duwen...
Grts, JB

Gepost door: Joe Bradley | 28-08-07

@ JB Denkt ge nu werkelijk?? Een vredesmissie naar Afghanistan durft ie wel aan, maar naar zo'n lief klein braaf meisje eens bellen niet?
Pfff... asjemenou!
;o) Ik zie wel wat er komt

Gepost door: Freggeltje | 28-08-07

jajaja, mannen...

Maar het was er precies toch leuk hé, aan zee.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 28-08-07

:-) zalige post :-) zag er leuk uit, spijtig dat ik er niet bij was zelfs!

Gepost door: Unexpected | 29-08-07

@ JB of er is maar weer ns bewezen dat mannen onozelaars zijn. ;)

neenee, ik duim dat hij nog belt!

Gepost door: beate | 29-08-07

tot nu toe... ... nog steeds niets van hem gehoord :o( Zoals Beate zegt, een onnozelaar dus! Maar er komen nog véél weekends zenne ;o)

Gepost door: Freggeltje | 29-08-07

die verdomde spiegel!!!!! Hé meid,die spiegel was toch echt niet te doen...hihi...een groot bedrog...net zoals E. ...maar trek het je niet aan, we hebben veel plezier gehad en zullen nog veel plezier maken!!!!!Dank voor het super-leuke weekend en de unieke vriendschap!je bent me der eentje...om het op zijn hollands te zeggen... ;-)

Gepost door: mieske | 29-08-07

@ ons mieske Zeker waard om nog eens over te doen! Dan zijn we er toch wel twee tesamen zenne... haha
XXX

Gepost door: Freggeltje | 29-08-07

Hihi, dat lijkt inderdaad een superfijn & grappig weekend geweest te zijn ;) (leuke foto's ook :))

Enneh: wat E. betreft: ik vind dat een man best wel een beetje initiatief mag nemen, en een minimum aan moeite moet hij dan maar doen! Maar misschien ben ik een beetje streng :)

Groetjes,

Gepost door: CIA | 30-08-07

Kon het ni laten,

Zalig zot doen & let the fun begin! Tis.....

Weekend

ps : Wat betreft die Mmm milit...:) uit het niet verschenen en in het niets verdwenen... give him a call! Go Go!


Gepost door: sun | 01-09-07

De commentaren zijn gesloten.