21-08-07

Pfff...

Kan je hervallen van een jetlag? Is nu bijna half 5 en nóg niet kunnen slapen zeg! Nochtans redelijk vroeg opgestaan vanmorgen...

Deze avond girlie night gehouden. De bedoeling was dat ik mijn foto's en filmpjes eens op een deftige manier zou voorstellen aan de girls. M'n beste vriendin had haar living met plezier opengesteld voor de meiden, de hapjes, de drankjes en mijn pc (nogmaals bedankt daarvoor he, mieske). Zoals dat meestal gaat onder vrouwen, hebben we mekaar eerst uitvoerig op de hoogte gebracht van de nieuwste gebeurtenissen, om dan een dik uur nadien de pc op te starten. Voor mij de eerste keer dat ik álles tegelijk liet zien. Pfew, groot was mijn verbazing toen ik na mijn hele uitleg op de klok keek! Vijf maanden krijg je dan ook niet zomaar in een notendop.

Maar denk je dat ik hierna al moe was? Neen... dus samen met ons mieske nog iets uitgekozen uit haar repertoire van opgenomen digicorderfilms. Onze keuze viel op D House. Dankzij de warmte van het deken en het gemis aan humor in deze zogezegde komedie, begon ik dan toch stilaan te knikkebollen. Een paar keer ingedommeld, net zoals ons mieske wat verder in de zetel. Om 3u eindelijk de film gedaan. Al was de zetel nog zo comfortabel, de rit naar huis heeft me weer klaarwakker gekregen, waardoor ik dan nog maar eens de powerknop van mijn pc heb ingedrukt... op zoek naar slaap. Alhoewel, misschien niet de beste manier, want zit hier nu nog :os

 

04:58 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ja meisje, t kon niet op he gisteren, ikke thuis gekomen, mijn zetel lekker knus gemaakt met m'n hondje bij mij en nog naar sissi beginnen kijken, heb er toch wel de volle eerste vijf minuten van gezien!!! Nadien geslapen als een roosje. (die mini-jenever zal er wel iets met te maken gehad hebben) Vele Groetjes

Gepost door: Evy | 21-08-07

Misschien moest je eerder terug zo'n film opgelegd hebben. Daar zou je terug van in slaap gevallen zijn.

Ze zeggen altijd bij jetlag dat je per uur verschil een dag nodig hebt om te recupereren, vanuit Australië zijn dat dus heel wat uren en dus dagen.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 21-08-07

@ Kim en Evy Zit alweer fris gewassen voor de pc! Denk dat ik lichtekes verslaafd ben aan mijn blog en jullie reacties...
Evy, niet gedroomd van dingen die op de grond vallen in de gang??
Kim, je hebt gelijk natuurlijk. Had beter een filmke opgelegd of gewoon in bed gelegen met m'n ogen dicht. Als ik zo curieus niet was he!

Gepost door: Freggeltje | 21-08-07

Ook die 5 maanden van indrukken opdoen enz. kruipt ook niet in je kouwe kleren he meisje. Ik denk dat je jezelf toch een poosje rust en gewenning moet geven hoor.
lieve groet

Gepost door: Ellen | 21-08-07

@ Ellen Hey meid, omdat ik het niet meer op jouw blog kan doen (waarvoor alle begrip), wil ik toch hier even reageren op je postje: je licht hier en daar een tipje van de sluier op. Ik las het vol ongeloof... Wil je zoveel sterkte toewensen! En dan nog meeleven met andere mensen ook. Waaw...
Idd, ik moet nog wat bekomen van de reis, zeker van het laatste stuk, waarin ik van hier naar daar ben gereisd en enorm veel bergen heb opgeklauterd. Ach ja, wat is fysieke vermoeidheid??

Gepost door: Freggeltje | 21-08-07

Juist omdat ik weet wat het leven zoal kan inhouden voor een mens, weet ik ook hoe het aanvoelt. Het is een kleintje om anderen een beetje moed en courage te geven he en als ik denk dat iemand het nodig heeft, wel, die krijgt het van mij (net zoals ik het van jou krijg) :-)

Fysieke vermoeidheid is toch ook niet iets om te onderschatten hoor freggeltje en denk nooit dat dat van jou minder erg of belangrijk is dan dat van een ander. Jij voelt wat jij voelt he meisje.

Het tipje van de sluier die ik oplichtte, komt doordat ik zaterdag het nieuws kreeg over de dochter van m'n zus en het werd me allemaal een beetje teveel, vandaar het postje.

Misschien dat ik dezenavond laat de reacties weer openstel.
lieve groet en zorg goed voor jezelf

Gepost door: Ellen | 21-08-07

Yep dat kruidengedoe gaat een beetje te ver mijn inziens.
Ik ken heel het verhaal niet maar ik weet wel dat ik niet zomaar ga meedoen aan een heksenjacht! nah!

Gepost door: Bibien | 22-08-07

(ik lees deze post nu nog maar...) maar jah, wat kan ik zeggen? "tiens tiens, breek mijn bek niet open"? laat, later, laatst... como ayer ;-)

Gepost door: Pieter | 18-09-07

lang geleden dat ik je nog zag op skype freggeltje ..

Gepost door: simme | 19-09-07

De commentaren zijn gesloten.