19-08-07

Teleurgesteld

Niet teleurgesteld vanwege VTM Live, want dat was een geweldig festival met als kers op de taart Koen en Marco letterlijk samen aan het zingen op één podium :o)))

Wel teleurgesteld vanwege het mannenvolk. Waar gaat dat toch met hen naartoe? Ookal baseer ik me nu enkel op de leden van een zoveelste myspace-achtige site, zogezegd geen datingsite, maar waar iedereen blijkbaar wel naarstig op zoek is naar een lief. Oke ja, ook ik ben lid... uit nieuwsgierigheid en als tijdverdrijf op een luie zondagnamiddag. Want, voor de goede orde, ik geloof vanaf nu enkel en alleen nog in de real life ontmoetingen.

Wat is er dan mis met die mannen? Het zijn klagers en smekers. 'Wie komt mij een bezoekje brengen?', 'I'm so booooored!', 'Leuk lief meisje gezocht'. Niemand die doorheeft wat de oortjes van een vrouw echt doet flapperen: humor, intelligentie, zelfvertrouwen en volwassenheid. Maar ja, dat soort mannen zit wellicht niet voor een pc op een zondagmiddag... wat maakt dat ik straks ook een stevige kriek ga meepakken op café zie.

Cheers!

20:05 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Zie je wel... dat jij mee aan de oorsprong ligt van de prijsstijging van de kriek. :-)
Maar ik zal maar heel braaf mijn mond houden, aangezien ik ook bij het mannelijke deel van de internetbevolking hoor. Al heb ik nog wel geen "zoekertjes" en/of smeekbeden op mijn blog gezet...
Grts, JB

Gepost door: Joe Bradley | 19-08-07

Mijn zin om ooit nog naar een chatkanaal te gaan is definitief over :-)
IRL zie je tenminste wie voor je komt te staan he.
In elk geval zal de kriek wel gesmaakt hebben :-)
lieve groet

Gepost door: Ellen | 19-08-07

Ik hoop dat de kriek lekker was.

Ik was bijna je 30.000e bezoeker. Voor ik weg ging in het weekend was ik nog eens naar de blogjes aan het kijken en ik zag 29.996 staan. Bijna... Nu zit je er al 500 boven;

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 20-08-07

kom kom niet opgeven, er zijn nog goeie gasten out there :-)

Gepost door: Unexpected | 20-08-07

De commentaren zijn gesloten.