13-08-07

Home sweet home

Voila zie, hier zijn we weer! And it feels good to be back! Cool

De aankomst op Zaventem was een superverrassing! "Welcome home Freggeltje!", stond er op een grote spandoek geschreven. Mijn ouders, zus en drie beste vriendinnen stonden al enthousiast te wuiven toen ik de deur uitwandelde. Tranen alom natuurlijk... de andere mensen stonden verwonderd toe te kijken en hadden al gevraagd voor wie al die heisa was, haha! De eerste halte was bij m'n zus, waar de champagne en hapjes al klaarstonden. Amaai zeg, dit vergeet ik nooit meer!

Home... de eerste keer dat het me opviel dat ons huis een eigen geur heeft. En alles nog op dezelfde plaats... Ik liep de trappen op naar boven, als was ik nooit weggeweest. Aaah, eindelijk weer een kamer voor mij alleen!

Hoewel ik nauwelijks geslapen had op het vliegtuig, ben ik nog tot een stuk in de nacht opgebleven. Veel te opgefokt om te gaan slapen. De didgeridoo bovengehaald, de vele foto's getoond en al een paar anekdotes verteld. Tja, waar moet je beginnen als de mensen vragen: "En, hoe is 't geweest?" "Geweldig he", begin ik dan... Nog meer geweldig was het driegangenmenu dat ons moeder speciaal op mijn verzoek had geprepareerd: scampi's als voorgerecht, dan kalkoen met home-made frieten en tiramisu als dessert. Man man, nog nooit zo veel gesmikkeld!

Zaterdag naar mijn lievelingsrestaurant voor nóg meer lekkers en daarna feestje gebouwd op een openluchtfuif in de buurt. Vele bekende gezichten teruggezien. Een grote smile op m'n gezicht. Is this for real? Om 6u 's ochtends dan eindelijk bij vrienden op de zetel gecrasht... tja, ik zit dus wel met een serieuze jetlag! Overdag loop ik moe, maar als ik eraan toegeef, geraak ik nooit op Belgisch ritme. 's Nachts klaarwakker en moeite om in slaap te vallen!

Zondag kermis in het dorp. Ook dan weer een uitgebreide menu thuis. Nog meer familie in m'n armen gesloten, nog meer didgeridoo gespeeld en foto's getoond. 's Avonds eens vroeg in bed proberen te kruipen...

En daardoor, lieve lezers, komt het dus dat ik hier nog niet ben geraakt. En dan bleek er deze namiddag nog iets fout te zijn met skynetblog zelf! Ik heb ondertussen m'n weblog een onderhoudsbeurt gegeven en opgefleurd met mijn favoriete foto's. Klaar voor een nieuw hoofdstuk, een verse start... Laat me nu maar los, ik heb energie voor tien!

Nogmaals bedankt voor al jullie lieve reacties hier Kus

20:59 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

waaw... ons freggel is weer thuis... alvast een welgemeende welkom hier in ons landje ;) ookal is het weer hier dan ietske minder goed als daar :p
de foto's zijn echt fantastisch... alvast veel succes bij het acclimatiseren (en dan bedoel ik niet alleen het klimaat), want zo na 5 maanden (was dat zo lang?!?) terug thuis zijn, da's wel wennen hé!
een superdikke knuffel!

Gepost door: CIA | 14-08-07

hello elaba ge zijd dus toch naar open air geweest kwas daar ook ze maja.keh een probleemke mee uwen msn kzie nemeer wanneer dade online zit kad er mee zitten moosen een tijdje geleden en nu gaat nemeer allei ge weet wa doen zeker nu al uw familie enzo bezoeken khoop dade mij ook nekeer komt bezoeken kben blij dade goe zijd thuisgeraakt enal en de groetjes aan iedereen eh

Gepost door: phil | 14-08-07

Terug thuis! wheeee. Blij om al je vrienden en familie eens terug te zien.
Je zal het al vlug terg gewend zijn hoor.
aiaiai. jetlag. dat ken ik. amai. daar heb ik altijd last van. Wim niet hoor, den chancaard.

Groetjes
Kim

Gepost door: kim | 15-08-07

De commentaren zijn gesloten.