02-08-07

Laatste bericht vanuit Oz???

Oke. Nog 7 dagen te gaan. Nog 200 dollar (120 euro) over... DAMN! Wou jullie niet geheel in het ongewisse laten, dus post ik om te zeggen dat de verslagjes en foto's van mijn laatste trips voor NA mijn thuiskomst zullen zijn. Met de laatste dollars op mijn internetkaart kan ik nog net mijn mails checken en jullie reacties hier lezen. Het zijn boterhammekes met choco geworden... de 2 vouchers die ik heb gekregen voor een gratis (weliswaar klein) warm maal ga ik nu maar al te graag gaan inwisselen. Met mijn uitgelezen boeken ga ik leuren bij tweedehandszaken voor dat extra beetje geld en ik draag nu eerst echt AL mijn kleren vooraleer ik een wasje draai. Ja, ik ben bijna veranderd in ne clochard...

Wat ik natuurlijk niet heb verteld is dat ik een extra valies vol souvenirs heb gekocht en voor mezelf een echte kwaliteitsvolle DIDGERIDOO!! Daarvoor eet ik met plezier nog 7 dagen brood met choco zenne, haha.

In een notendop: de trips waren ronduit geweldig!! Gekampeerd door de dorre outback, talloze zonsop- en -ondergangen bewonderd, flauwgevallen in de bus (volledig verhaal volgt later), gezwommen in meren en onder watervallen, kangoeroes gevoederd, muggen en vliegen doodgeklopt... het hoort er allemaal bij :o) Maar ben ook blij dat ik nu weer mijn vrijheid heb. Momenteel net terug in Darwin van mijn laatste trip naar Kakadu National Park. Met vrijheid bedoel ik lekker de tijd kunnen nemen om ergens rond te wandelen, om op het gemak te ontwaken en te ontbijten (ja,choco,ja!), om niet drie maal per dag zware frigoboxen in en uit de bus te dragen en eens niet de afwas te moeten doen samen met en voor tenminste 10 man. Ik ben nu wel heel erg op mijn onafhankelijkheid gesteld, inderdaad. En dat is nog maar 1 aspect dat enorm naar voren is geschoven in mijn karakter... tiens, tiens ;o)

Maar swat, zaterdag vlieg ik met al mijn souvenirs (didgeridoo is al vertrokken naar Belgie) naar Sydney, waar ik de laatste 5 nachten zal doorbrengen in Australie. Het is goed geweest. Het is geweldig geweest! Is het een knoop in mijn maag of vlinders in mijn buik? Ik weet niet wat ik voel als ik aan volgende week donderdag denk... Die vijf maanden zijn zooo vlug voorbij gegaan en tegelijk heb ik onnoemelijk veel gezichten gezien, verhalen gehoord, plaatsen ontdekt. Nu ik het zelf heb meegemaakt, kan ik vol overtuiging zeggen: this is an experience of a life time!

Misschien tot in Sydney, misschien tot net erna in Belgie. Ik blijf alleszins verder bloggen!

 

Cheers mates en nog eens bedankt aan al diegenen die hier mijn schrijfsels blijven lezen. 't is Geapprecieerd!

;o)

 

didgeridoo

 

Jim Jim Falls

 

Kata Tjuta

 

Litchfield National Park
 
 

(ter info: ik sta niet op de foto hierboven...)

Uluru

 

13:38 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Die foto's zien er alweer leuk uit. Ik wacht vol ongeduld de volledige verslagen af.
En, lukt het spelen op die didgeridoo? Geef je een concertje als je terugbent ;p
Ik zou zeggen, amuseer je nog die laatste week, ondanks de boterhammen met choco.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 02-08-07

tof! ik heb u in ieder geval graag gelezen en daardoor ook een beetje naar Australie geweest :-) geniet er nog van en tot gauw als je weer een update doet!

Gepost door: Unexpected | 03-08-07

@ Unexpected Waaw, was me er niet van bewust dat ik er nog geheime lezers bij had... bedankt voor het volgen van m'n blogje ;o) en voor de link! Ik geef je er direct eentje terug hoor...
Nog veel succes met je webpage. Ik kom geregeld eens piepen.
Groetjes, Freggeltje

Gepost door: Freggeltje | 04-08-07

De commentaren zijn gesloten.