27-06-07

Picking in the rain!

Terwijl ik mijn laatste filmpjes aan het uploaden was, moest ik opeens denken aan deze klassieker. Om de moed hoog te houden op het veld, heb ik veel gezongen. Onder andere ook dit liedje, maar dan in mijn versie: 'I'm picking in the rain'. Ik weet dat het in Belgie daar momenteel ook met bakken uit de lucht komt. En geef nu toe: als je dit hoort, word je toch opeens een stuk vrolijker, niet?

 

 

PS: Morgenvroeg vertrek ik naar Fraser Island voor een 3-dagen durende trip. Met een groepje van 10 mensen (alweer 4 Ieren erbij!) mogen we zelf het eiland gaan verkennen met een 4X4. De zon is vandaag al komen piepen en zal de volgende dagen zeker ook van de partij zijn. Ik kijk er al naar uit om in het zand en de vele kreekjes te driften, hehe :o)))

11:20 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hé teacher! Dag Myriamke!!! Wat een verhalen weer, zo leuk om te lezen. Je zal gewoon moeten verder bloggen als je terug bent in augustus.
Goed nieuws: Nelle en ik hadden allebei schitterende punten (zij 79% en ik 80%) en de proclamatie met lekkere hapjes is ondertussen ook al achter de rug.
Ik ben ook al bezig met mijn gerief voor Haïti ad kant te leggen en zo al in de sfeer te komen. Ga er wel moeten voor zorgen dat ik uitgerust ben voor de reis, want nu een beetje ah einde van mijn krachten... Voor mij lijkt 3 weken al lang, maar dat was het voor jou waarschijnlijk ook vooraleer je voor 5 maanden Down Under vertrok. We spreken zeker eens af met Nelle en Natha als je terug bent!!! Geniet er nog van ginder, je doet dat schitterend!

Gepost door: Veerleken | 27-06-07

Ik kijk al uit naar verslagjes van Frasier island. dat zal me inderdaad wel opbeuren. amuseer je hé.

Als je terug bent zal je eens op vakantie moeten gaan naar Ierland hé. ;)

Groejtes
Kim

Gepost door: Kim | 27-06-07

Ik ben benieuwd hoe jullie je gaan amuseren met de 4x4, dat wordt vast 4x6 rijden hihi.
lieve groet

Gepost door: Ellen | 28-06-07

Ben weer wat komen bijlezen & kijken en het was weer de moeite!

Groetjes vanuit het natte België ;-)

Gepost door: Patrick | 30-06-07

De commentaren zijn gesloten.