25-06-07

Myriam zegt de dingen gedag...

Dag auto's in de straat. Dag winkels langs de stoep. Dag vriendelijke mevrouw in het hostel die speciaal voor mij uit bed is gekropen omdat ik veel te laat kwam inchecken gisteren... (Kon maar geen afscheid nemen van mijn Clare-familie; het was 10u 's avonds toen ik uiteindelijk in de stad Ayr aankwam). Dag wasmachine die geen vuile strepen nalaat. Dag droogkast, oooh, wat heb ik je gemist! Dag computer, dag bereik op mijn gsm, dag mensen (wat een hoop mensen ineens), dag dag!

I'M BACK IN TOWN !!

Maar wat voelt dit gemengd aan... Je laat een bende achter met wie je bijna 6 weken hebt samen gewerkt, samen geleefd, samen gekookt... alles! Daarenboven werd mij stilaan de rol toebedeeld van 'moeder des huizes' die alle lichten en de tv uitdoet 's avonds, die de keuken een beetje op orde houdt (niet te veel natuurlijk), die al het gerief van een ander weet liggen, die de spinnen doodklopt, die de kikkers uit de douche zet... 'Teacher', zo werd ik genoemd en ja, ik geef het toe, ik ben erdoor geflatteerd... Nu is het ook zo dat de anderen een stukje jonger waren dan mezelf. Vooral de twee Zweedse meisjes, Maja en Angelica (beiden 19 jaar), lieten zich maar al te graag in goeie banen leiden. Ik zal ze missen...

Maar genoeg melancholisch gebabbel! De laatste etappe van mijn reis begint vanaf NU! Ik stap binnen 2u op de bus naar Rainbow Beach (17u durende trip!!), waar ik eerst en vooral mijn blog volledig ga updaten. Jullie hebben een heleboel foto's en filmpjes tegoed en ook een deftig verslag van mijn leven als courgettentrekker in Clare. Kan al niet wachten!!

 

PS: Heb al een 20-tal foto's op het net gekregen, CHECK IT OUT!

04:52 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Welcome back... ... In het land van de levenden!
Blij te lezen dat je zo'n leuke tijd gehad hebt als courgetteplukker, geniet nu maar van het geld dat je daaraan overgehouden hebt!!!

Gepost door: Tessa | 25-06-07

Dag Myriam,
welcom terug in de wereld van bereikbaarheid. We kijken uit naar het volledige verslag van de courgetteperikelen.
Gauw eens naar de eerste foto's gaan kijken.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 25-06-07

zomaar Klik regelmatig op uw blog, om te kijken of er geen nieuws is;
Hopelijk heb je nog een mooie verlof en leer je nog veel mensen kennen
Groetjes Godelieve

Gepost door: godelieve lemeire | 25-06-07

Leuk om ff op je blog te klikken en een nieuw verslag te lezen :) afscheid nemen is altijd eeen beetje :(
Teacher wel heel toepasselijk!
Jou blog leest alsof je erzelf bij bent, Leuk
Geniet nog van je 17u durende reis

vriendelijke groetjes

Gepost door: sun | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.