07-05-07

Pffew!

Eindelijk op het internet geraakt! Ik zit nog steeds op Magnetic Island, vanwaar ik straks vertrek naar Cairns. Een busrit van 6u...

De trip rond de Whitsunday Islands was geweldig en ook hier op Magnetic Island is het ronduit prachtig!

Ik ben als een gek foto's en filmpjes aan het uploaden nu, maar ik zal wellicht tijd tekort komen om alles op het net te krijgen. Om nog maar te zwijgen van mijn verslagen... Jullie hebben nog heel veel schoons te goed dus!

Morgen ben ik alweer voor 3 dagen 'uit de ether', want dan doe ik de trip naar Cape Tribulation. Eens terug in Cairns (10 mei) is het 'paperworkweek': mijn vlucht herboeken om eind augustus terug te keren naar ons landje en mijn reisverzekering verlengen met 3 maand. Verder ook werk zoeken ergens buiten Cairns en natuurlijk mijn weblog eens deftig bijwerken. Daar zullen een aantal dollartjes naartoe vliegen, maar dat is met heel veel plezier gedaan!

Lieve menskes... in afwachting van de verslagen van mijn trips kunnen jullie al een aantal nieuwe foto's bekijken in mijn hoekje, alsook een paar nieuwe filmpjes (er zijn er nog VEEL op komst!!)

Verder hebben jullie ook nog de dagen van voor de boottrip te goed:

Donderdag 26 april: Armband zonder enig geweld stukgeraakt... 15 dollar het water in, piece of shit! Werken van 17u tot sluitingstijd. Daarna alweer niet kunnen slapen. Ik bel moeder- en vaderlief nog eens op en stuur smsjes naar de vrienden thuis... Aaah... wat doet het toch deugd om bekenden te horen! Daarna nog zitten filosoferen over vanalles en goeie muziek geluisterd op m'n mp3-speler (het beste wat ik ooit had kunnen meebrengen op m'n reis!).

Vrijdag 27 april: Het weekend staat alweer voor de deur. Mijn laatste weekend in Airlie Beach! Er is een nieuweling in onze flat, Yacine, een fransman. 's Avonds wordt onze flat de zoete inval en de kaarten evenals de goon worden bovengehaald. PREPARE FOR ANOTHER GAME OF RING OF FIRE! Het wordt alweer een zot gedoe (zie foto's) en ik kruip zat m'n bed in rond 3u, want moet morgen werken om 11u.

Zaterdag 28 april: Damn you Mc Do!!! Om 8u telefoon: om 9u beginnen... Ik slenter de kamer uit... onze flat is een STAL! Ook Yacine komt de kamer uitgelopen: Fuck! I miesed zie boat to work! And zies ies my first day! Haha... Het werk heb ik overleefd, ookal kreeg ik maar lunchpauze na 6 uur vollen bak aan de toog te staan. Ik viel haast omver van de honger tegen dan, maar soit... 's Avonds natuurlijk uit met Amy en een paar vriendinnen van haar. We hebben jelly wrestling (vrouwencatch in een soort blubber) gekeken, wat wel funny was. Toch was ik niet echt in de stemming en ik stond net op het punt om naar huis te gaan, als ik aan de deur de rest van onze flat tegenkom. Allez vooruit dan... het wordt toch nog een plezante avond met achteraf een samenkomst in onze flat met allerlei mensen die ik niet eens ken.

Zondag 29 april: Opgestaan om 1u. Een hele hete dag! Onze flat is eindelijk schoongemaakt. Gisteren geen poetsers, dus hele dag op een plakkerige vloer met gebroken bierflesjes rondgelopen... Nu eindelijk dus proper! In de namiddag besluiten we om naar Ceder Creek waterfalls te gaan. Prachtig! Spijtig genoeg mijn camera niet mee... De waterval ligt op een half uurtje rijden van Airlie. Meteen ook mijn eerste lange rit in een echte backpackersauto meegemaakt, hihi. Eens aangekomen, springen we in het meertje voor de ietwat dun uitgevallen waterval, maar het water is zalig en de waterval zelfs heet! This is it... zeg ik zachtjes in mezelf...

 

Wat daarna gebeurde, volgt nog... zoals beloofd!

 

Dikke kussen XXX 

 

ps: Angelique, bedankt voor het postkaartje! :o) Mis je ook meid...

00:40 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zomaar eens Hallo Myriam,

Ik volg je verhalen nog steeds hoor! Trouwens, zeer mooie foto's. Amuseer je nog en tot later!

Groetjes!

Gepost door: Leen Colpaer | 07-05-07

Ow , ow, wederom weer mooi geschreven, en die cliff hanger, haha spannenddddd

Gepost door: Erico | 07-05-07

Ja, nu zijn we weer nieuwsgierig naar de rest. Ik ga dan al gauw eens de foto's bekijken, de filmpjes zal voor vanavond zijn als ik thuis ben.

Veel plezier
Kim

Gepost door: Kim | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.