13-04-07

Veel te goed voor deze wereld

Tja... ben ik alweer... vanmorgen belt de manager van McDo me uit mijn bed. Ik moest normaal maar om 16u beginnen, dus ik wist meteen hoe laat het was. Of ik vroeger kon beginnen en IK dacht dat hij had gezegd: beginnen om 10u... zonder ontbijt en met de pus nog in mijn ogen kom ik toe... What are you doing here? I asked you to start at 2 o'clock... Fuck slenter fuck slenter fuck slenter... weer naar buiten. Ik ben te goed voor deze wereld, ik weet het. Wat zeggen ze nu ook alweer over mensen die doof zijn? Geen commentaar...

Nu, waarvoor ik eigenlijk nog een extra postje doe... IK HEB DE TWEEDE ETAPPE VAN MIJN REIS GEBOEKT!! Kriebeltjes in de buik, jawel! 't Is zo spannend telkens je een nieuw avontuur tegemoet gaat. Ik heb alles geboekt bij Peter Pan's, een heel goed reisbureau met de goedkoopste tarieven en een vriendelijke service. Hier komt ie...

Op 1 mei ga ik voor 2 dagen en 2 nachten aan boord van The Clipper (hoop dat de naam niet al te veel onheil voorspelt, haha). We zeilen rond de Whitsunday Islands, meren geregeld ergens aan, snorkelen over het rif, overnachten op de boot, eten en drinken a volonte. Het is wel BYO = Bring You Own (Alcohol)... dus dat wordt een doosje goon meenemen. Plezier gegarandeerd! Na deze trip blijf ik nog 1 nachtje in Airlie Beach en daarna de bus op naar Townsville. Vandaar direct door naar Magnetic Island, waar ik 3 nachten heb geboekt. Ik heb 1 dag free snorkeling gekregen, 1 uur kayak,... en daar is natuurlijk ook het koala resort, waar ik wellicht uren zal lopen wow-en. Daarna terug naar het vasteland (Townsville), waar ik nog niet zeker ben of ik er ga blijven... Anyway, op een gegeven moment zal ik terug de bus op moeten richting Cairns, waar de eerste 7 dagen al geboekt zijn tegen een zeer voordelige prijs. Maar eerst ga ik vanuit Cairns een 3-daagse trip doen naar het uiterst tropische Cape Tribulation, met onder andere varen op een rivier a la Crocodile Dundee, boardwalking in het woud,... my kind of stuff, you know! Daarna terug naar Cairns... waar ik tegen dan een nieuwe job moet vinden. Zoals gezegd wil ik gaan fruit plukken... a hell of a job, but nothing can stop this one :o)))

Bye bye en tot later!

03:08 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dag Myriam.

jajaja, heel leuke plannen hoor. ik wou dat ik er ook zat (beter dan hier zitten werken hé).
Onze driedaagse zeiltocht was met de Pacific Star. Ik was natuurlijk zeeziek :(
Naar Magnetic ben ik nog niet geweest, voor een volgende keer ;p
Cape Trib is heel leuk hoor. fun garanteed.
Ik ben hier alweer aan het wegdromen sie.

Knufs
Kim

Gepost door: Kim | 13-04-07

Slaap je in Cairns in The Serpent? Niet duur en werkelijk een heel relaxed hostel. Geniet van de Whitsundays, het is er echt onbeschrijflijk mooi.

Gepost door: Marieke | 14-04-07

@ Marieke en Kim Marieke: Nee, het hostel in Cairns heet Beach House of zoiets... een beetje buiten de stad zelf, maar het was een hele goedkope deal. Ze hebben shuttle busjes die regelmatig en GRATIS naar de stad rijden. I'll be alright... (o ja, en sorry dat ik nog niet op jullie site heb gepost...)
Kim: Ik zie er echt naar uit!! Ik hoop dat ik je niet al te jaloers maak nu he ;o)... maar op deze manier herbeleef je ook een beetje Australie he.

Groetjes!

Gepost door: Freggeltje | 15-04-07

Myriam,

No worries over de site hoor. Ge ziet maar als je eens tijd hebt. Tis ook hier Ozzie rules, alles mag niets moet ;-) Geniet er nog maar van.

Gepost door: Marieke | 15-04-07

Amai amai, hete bende daar ! Ja, Myriam, zo'n paringsdans van 3 mannen voor een Belgische reportagemaakster... Dat kom je niet dagelijks tegen, toevallig toch geen Ier, die met zijn groene short ; ) ???
Alé, hier ook lekker warm, maar ik zit achter mijn pc'tje. Deze morgen 3u Frans gegeven, morgen nog 1u Frans en 2 NL. Daarna nog maar 3 te gaan, dus het einde is in zicht ! De laatste keer komt Van Landschoot op bezoek, ja, ik heb het getroffen hé met de directeur als begeleider... Enfin, ik maak me der geen zorgen om, hem gisteren gebeld en hij was super-vriendelijk. Bedankt trouwens vr je advies over het filmpje. Ik heb via iemand op het werk de reportage van Telefacts gekregen en die op DVD gebrand, ging idd niet om You-Tube filmke offline te bewaren. Maak er daar nog een gezellige boel van !!! Tot je volgende story !

Gepost door: Veerleken | 16-04-07

De commentaren zijn gesloten.