12-04-07

Beschamende momenten en the return of the bed bugs...

De DVD-speler werkt! Even buitensporig gaan doen en filmkes gaan huren a volonte, hihi... Onder andere The Departed gezien (eindelijk) en het verdient zijn oscars, amaai! Op donderdag werden onze kamers gesteamcleaned en de lakens opnieuw gewassen. Het is ons menens met de bedbugs nu! Ookal heb ik er tot nu toe niet echt last van gehad... tiens... Die avond zijn we een kleine party begonnen in onze flat en daarna verder getrokken naar de pubs. Ik ben nog nooit zo zat geweest op zo'n korte tijd! Tja, als je met Ieren op de baan bent, dan is dat ook niet verwonderlijk he... Heb een paar whiskeys binnengekapt op hun kosten... jawaddedaddekes, ik was wel gewhiskeyd achteraf! Haha! Een zotte avond...

Vrijdag 6 april. Het is Goede Vrijdag vandaag. Dat betekent hier dat alles dicht is: winkels, pubs,... we zijn verondersteld ons van alles te onthouden. Yeah right... MAAR we zijn stomweg vergeten drank te halen voor vanavond!! Ach ja, een avond zoals gisteren hoeft nu niet perse nog een keer. Ik moet morgen toch werken. Dus hebben we de hele dag gechilled en nog wat filmkes gekeken: Casino Royale en Borat. Ondertussen zijn er ook wat nieuwe mensen bijgekomen, waaronder een Hollander (Martijn) die geobsedeerd is door bedbugs. Zodra hij hoorde dat we er middenin zaten, ging hij door het dak. Hij heeft tot grote ergenis van de anderen met het licht aangeslapen die nacht (schijnt dat ze dan niet komen)... en de volgende dag was hij weg...

Zaterdag 7 april: 's morgens werken. Ik vlieg erdoor nu... ik geef de managers zelfs geen kans om me te commanderen en zeg het hen zelf wel als ik de vuilbakken ga vervangen of de toog wat ga bijvullen. Die namiddag zijn we met ons kliekje uit de flat naar het warenhuis gegaan om rosbief en aardappeltjes! Nog eens echt vlees op ons bord, dat was eeuwen geleden!! Alex heeft zich bekommerd om het diner, dat we met veel smaak hebben opgegeten. Omdat we de dag voordien niks van alcohol hadden genuttigd, besloten we om de schade die avond in te halen. Met 3 dozen goon van 4 liter naast ons en een boek kaarten erbij hebben we The Ring of Fire gespeeld. Dat is een drinking game, waarbij het doel wel vanzelfsprekend is... Het was zoooo grappig en we werden allemaal zoooo zat (alweer). Als alles goed gaat, kunnen jullie een nieuw filmpje bekijken van die avond. Opgelet, niet voor gevoelige kijkers! Moeke en vake... niet op letten (hmhm).

Tja... het liep op een bepaald moment ietsje uit de hand. Er is uiteindelijk niks gebeurd, maar ik ga er nu ook niet gedetailleerd op ingaan. Laat ons zeggen dat ik nog zatter was dan de donderdag en dat ik er me toch niet veel meer van herinner. Nadien nog goed om gelachen en het zo snel mogelijk vergeten... (en nee, het was geen striptease!)

Zondag 8 april: Zaaaaalig paaaaasen! Jaja... zalig pasen over de wc-pot! Opgestaan met een zieke maag en jawel, een gevoel dat ik maar al te goed ken: het wordt de gevreesde gal! Fuck! En ik weet nochtans dat mijn lever gevoelig is aan drank... Ik moet die namiddag om 15u beginnen te werken, wat uiteindelijk gelukt is na 3 wc-bezoekjes, 1 motilium en 2 neurofens. Ondertussen daagt 'het incident' me in nuchtere toestand... Ahum ahum...

Om 20u gedaan met werken en maagje volledig hersteld. Ik had hoegenaamd geen zin om te koken, maar lieve Amy had een lekkere pasta gekookt voor ons allen en mijn bordje opzij gehouden... Zoooo lief! Die avond nog een beker goon gedronken (tja, er was nog overschot!) en nog wat verder gelachen met de gebeurtenissen van de avond ervoor. My god!

Maandag 9 april: same old, same old... opgestaan rond 11u, ontbijt voor TV... Nieuwe mensen bijgekomen. 't Zijn toch wel weer geen Ieren zeker?! Dit wordt een gevaarlijke flat, mensen! Chilldag vandaag = het wordt BORING op die manier!

Dinsdag 10 april: Lap! De bedbugs hebben me ook liggen nu! Benen, armen, rug,... overal jeukerige boebels! Alle pogingen ten spijt, we zijn ze dus niet kwijtgeraakt... maar waarom moeten ze mij ineens hebben? Komen ze misschien af op een hoger alcoholniveau in het bloed? Het is een wetenschappelijk onderzoekje waard, nietwaar... (haha)

Gewerkt van 12u tot 17u. Niet veel te rapporteren. Eind deze week dien ik m'n twee weken opzeg in, zoveel is zeker.

Terug in de flat heeft een van de nieuwe roommates zijn playstation meegebracht. Allez, het is weer eens iets anders he... Nu nog iemand die zijn pc met internetverbinding meebrengt, en we zitten in de zevende hemel dan. Ik mis mijn pc-tje... en m'n 100 keer snellere internetverbinding...

Die avond heb ik mijn eerste echte Australische meat pie gegeten. Het was een schande volgens de ozzies dat ik ze nog niet eerder geproefd had. Awel, ze smaken echt wel lekker... maar de dag nadien weten de darmen er ook goed weg mee... (of is het nog de goon?)

Woensdag 11 april: Eerst en vooral naar de apotheek om anti-jeukcreme. Ik heb er opnieuw een paar beten bij en ze jeuken gedoeme nogal! Maar ach, ook dit gaat weer over he. O ja, vandaag ook pay day geweest. Damn, ik verdien veel meer dan ik had gedacht! Laat maar komen Grietje ;o)))

06:49 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi, hoi Myriam, lekker dat je het zo goed vergaat daar in het verre, ondanks de liters alcohol, vervelende bedbugs, en akelige bazen ;p

Groetjes

Gepost door: Erico | 12-04-07

Ik heb meermaals zitten lachen tijdens je verhaal :) ongelooflijk eerlijk en sappig verteld weeral! Ik denk dat je jezelf nog gelukkig gaat prijzen dat je na dit hele avontuur alles nog eens kan nalezen! Want ondanks de kleine (en misschien ook grappige) tegenslagskes ziet het er dik naar uit dat je daar de tijd van je leven beleeft ;)

Veel groetjes en nog veel plezier!

Gepost door: CIA | 13-04-07

De commentaren zijn gesloten.