31-03-07

paniek om het gsm-zakje!

Daar zijn we alweer zie!

McDo gaat elke dag wat beter... donderdag 29 maart heb ik weeral iets nieuws bijgeleerd: het Mc Cafe, waar de cappucino's, frappucino's, moccacino's en latte's met liters over de toog gaan. Daarna nog eens een waske gedaan en op internet een niet zo heel aangename mail gekregen... (ik blijf hier bewust vaag, maar het belangrijkste is dat ik het even kan neerschrijven, right).

What about DE BEET? Wel, mijn beet begon toch ietsje meer pijn te doen die dag, maar ik besloot om nog 1 dag te wachten alvorens naar een dokter te gaan. Al die paperassen met de verzekering, pfff, daar heeft niemand direct zin in he.

O ja, sinds die avond ben ik niet meer het enige meisje tussen al dat testosterongedoe! Amy, een Ierse flink uit de kluiten gewassen meid, is in onze flat getrokken. Het is een echte no-nonsense girl, dus volledig iemand waarmee ik het kan vinden. Die avond hebben we nog maar eens een karton 'goon' (goedkope buchtwijn) gekocht en hebben we de nacht weggekletst...

Vrijdag 30 maart: ik leefde gelukkig nog toen ik m'n ogen opentrok en checkte onmiddellijk mijn beet... die was zo goed als WEG!! Jihaaa, een pak van mijn hart, alsook van mijn portefeuille. Oef, met een grote glimlach ontbeten en daarna met Amy naar de lagoon getrokken om (jaaaa, weeral) te zonnen, te lezen en te kletsen.

Die avond werd de BBQ uitgehaald in ons hostel. De ideale manier om ook de andere bewoners van de andere flats te leren kennen. Het begon allemaal heel gezellig, met wat worst tussen een boterham en ketchup en wat wijntjes en biertjes... tot het mannelijke gezelschap alweer iets teveel op had... Hou je schrap, hier komt het verhaal van loontje komt om zijn boontje...

Ik stond gezellig met de mensen van mijn flat rond de pooltafel het spel in de gaten te houden. Daar komt een ladderzatte Nathan (Ozzie) bij ons aan tafel staan. Mijn gsm-zakje en sigaretten lagen daar ook. Die Nathan was nochtans heel vriendelijk geweest in het begin van de avond... maar toen hij weg was, zag ik plots dat mijn gsm-zakje verdwenen was!? Ik in lichte paniek, maar ik had wel zo'n vermoedem dat die Nathan het had gepikt, aangezien ik de mensen uit mijn eigen flat wel vertrouw. Iedereen in grote paraatheid omwille van dit incident en een meisje liep spontaan naar de flat van Nathan. "Somebody call her number", zei ze ondertussen. Iemand greep naar z'n gsm en belde m'n nummer... twee minuten later kwam dat meisje uit de kamer van Nathan gewandeld met mijn gsm-zakje in haar handen. Bleek dat het helemaal achteraan in een keukenkast verstopt zat! Nathan was niet meer te bespeuren, maar kwam 10 minuten later met een bebloed hoofd de koer opgestrompeld. Oh my god! What happened? Hij wist het niet meer... was hij gevallen van pure zattigheid? Had iemand hem onder handen genomen owv het gsm-incident? Eerder die avond bleek al dat er heel wat jongens niet echt moesten hebben van deze kerel... Enfin, ik bengelde mijn zakje voor zijn neus: "Remember this Nathan? Did you take it from me?" Hij ontkende natuurlijk... pfff! Ondertussen had iemand al de ambulance gebeld, die niet veel later arriveerde om Nathan's hoofd te verzorgen. Later zou blijken dat hij echt wel was gevallen... Dat was dus een dikke verdiende boon! Hehe! Maar daarmee was de rust nog niet teruggekeerd op het koertje waarrond onze flatjes staan. Terwijl de meesten naar bed waren (inclusief ik en m'n flatgenoten), bleven er een paar gasten opgefokt achter met luid geschreeuw en gelal. Nathan's kamer werd doorzocht en er werden nog meer spullen gevonden van andere bewoners... Die vliegt er dus onverbiddelijk uit! En vanaf nu wordt alles wat enigszins op slot kan, ook op slot gedaan! You can't trust anybody, but yourself!! Maar vooral: ben ik blij dat ik m'n gsm terug heb!!!

Vanmorgen, zaterdag 31 maart, heb ik me al in 't zweet gewerkt voor 1 nachtje gratis in het hostel. Ze hadden dringend iemand nodig om de flats te helpen poetsen. Ons hostel wordt uitsluitend gekuist door de bewoners zelf, die in ruil gratis accommodatie krijgen. Vanmorgen ben ik mee op stap gegaan in elke flat om er de badkamer en het toilet te poetsen. Anderhalf uurtje werk levert me dus een nacht gratis op. Mag nog voorvallen in feite :o)

Catch you later guys! Miss you too!!

O ja, en sorry dat ik niet echt op ieders reactie kan terug reageren. Ik lees ze allemaal hoor en ben er echt blij mee, maar het internet is hier tamelijk duur en ik spring er dan ook zorgvuldig mee om, snappie.

Nog eens nen dikken bees van mij!

XXX

06:46 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

loontje komt om zijn boontje
goed gedaan ;)

dikke zoen
ikke

Gepost door: ikke | 31-03-07

Leuk dat je ons blijft op de hoogte houden van je avonturen Freggeltje!
Ik blijf het de moeite vinden....!
Fijne dag nog!

Groetjes,

Gepost door: so far, so close | 04-04-07

? Alles nog in orde daar?

Groetjes uit België :-)

Gepost door: Patrick | 04-04-07

hey freggel niet meer zo veel een reactie geplaatst maar ik heb elk stukje gelezen hoor :-)
En ook alle foto's gezien :-)

Gepost door: bibien | 04-04-07

Geen nieuws is goed nieuws... Zondagavond naar McDo in Wetteren gaan eten en aan jou gedacht ze ! We hebben het ons laten smaken, die vettige boel (of ben jij al ambassadrice geworden ?)
Trouwens een foto van jou en de aboriginal gestolen om te gebruiken in mijn lesvoorbereiding over culturen (die niet zo goed wil vlotten, as usual...). De auteursrechten reken ik wel met je af terug in België ; )Benieuwd naar jouw volgende berichtjes !!! Take care !

Gepost door: Veerleken | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.