17-03-07

Parapluutje...parasolletje

Ja mannen! 't Is hier van het ene uiterste in het andere. Vanmorgen bikini aangetrokken, want de zon was weer gul en het was echt heet... vanmiddag begint het te regenen zeg! Met PIJPENstelen! 't Is nu 16u en ben van miserie op de pc gekropen (nu, dat zit wat ongemakkelijk dus uiteindelijk ervoor gaan zitten) Enfin... morgen dan maar proberen naar The Australian Museum te geraken. Heb nog tijd tot maandag he.

Donderdag 15 maart ben ik niet meer naar het strand geraakt. Emma heeft me pas 's avonds teruggebeld. Ondertussen ben ik boodschappen gaan doen en m'n potje klaargemaakt (ahum, lasagne). In het YHA hostel ontmoette ik Megan, een Canadees meisje met een minderwaardigheidscomplex, alsook geobsedeerd door haar lichaamsgewicht. Toegegeven, ze heeft een maatje meer, maar wat kan je als buitenstaander meer doen dan het typische "Schoonheid zit vanbinnen" antwoord... Dus terwijl ik mijn lasagne naar binnen werkte, zat zij met een pistoleeke met vegemite voor zich. Vegemite? Een bruin goedje dat heel dun gesmeerd wordt op brood en dat eigenlijk wel naar shit smaakt... doch, heel gezond en vol vitamines zo blijkt. Dit eet Megan dus elke dag: 's morgens, 's middags en 's avonds... op een pistoleeke... en ze lust het ook niet eens (?!) Swat, na het eten zijn Megan, Emma en ik op zoek gegaan naar dat Belgian Beer Cafe, dat ik natuurlijk helemaal niet meer wist zijn... en uiteindelijk beland in een Irish Pub, waar ik nen dikken STELLA heb genuttigd ;o) 't Smaakte toch ook een beetje naar thuis he.

Vrijdag 16 maart vroeg uit de veren en opnieuw met Megan de keuken in: ik een boke met choco en kaas en zij eentje met Vegemite... tja... Dan een beetje rondgelopen voor haar verdere trip naar het Westen en ondertussen ook Emma opgepikt aan Wake Up. Ik moest nog uitchecken uit de YHA en wou het perse eens ''gelijk een echte'' doen: volledig te voet met m'n backpack en 2 andere zakken door de straten van een 30 graden heet Sydney... Ik was dood ja, tegen dat ik aan het andere hostel was. Gelukkig had ik mijn mental coaches bij mij (Emma en Megan), die het niet konden aanzien en elk ook een zak hebben gedragen. Volgende keer dus een taxi roepen!

Eens ingecheckt bij Base, zijn we onmiddellijk vertrokken naar de Botanical Gardens. Veel oooohs en aaaaahs bij het zien van een overdosis aan kleurrijke natuur, grote spinnen en vooral de reuzegrote vleermuizen die met honderden tegelijk in de bomen hangen (filmpje volgt nog). Omdat Megan enorm geboeid bleek door The Opera House, zijn we ook nog eens daar gepasseerd en daarna op een terras a big piece of cake zitten smullen. Fuck Vegemite he Megan, you go girl!!

En dan... beste vrienden... zijn we 's avonds nog eens in de Side Bar van Wake Up beland... gestart met jugs (kannen) of cocktails, dan "german diesels" (alias mazoutekes, jaja!)... enne toen het hoogtijd werd, nam ik echt wel met genoegen een taxi naar het hostel... gelukkig geen hangover vandaag ;o))

PS: Iedereen denkt hier dat ik een Ierse ben... Ik zou namelijk een Iers accent hebben in mijn Engels (what the hell?)... en dan vergoeilijken ze het met mijn uiterlijk: rossig haar 'en zo' (What the fuck?)

Anything else??? 't Is de moment he anders...

06:43 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey freggeltje
bedankt voor de knuffel
ik wens je nog veel succes en plezier daar
maak er de reis van je leven van
dikke zoen ikke
xxx

Gepost door: ikke | 18-03-07

De commentaren zijn gesloten.