15-03-07

 

Dinsdag 13 maart: Heel slecht weer! Dan maar wat TV gekeken in de Chill Out Room van het hostel. Tussen de regenbuien door boodschappen gedaan (nog maar eens een pot Bolognese saus). Pasta had ik nog in de keuken liggen... or so I thought! Eens in de keuken en klaar met pot en pan, kon ik mijn etenstas niet meer vinden!! Maandag = kuisdag en alle tassen die niet gelabeld zijn, gaan onverbiddelijk de vuilbak binnen... ahum ahum... ik had er wel m'n naam opgezet, maar niet de datum van vertrek. Dus daar stond ik dan met de saus zonder pasta... Gelukkig ook nog een potje noodles meegebracht en dat dan gegeten. In de namiddag naar Traveller's Contact Point voor dat testje voor McDo and I passed "with flying colours" :o)) Wel ja, het was ook doodsimpel: multiple choice vragen over hoe de klanten te dienen. Hierna nog eens bij de bank binnen gesprongen voor mijn pin-nummer dat blijkbaar al de hele tijd daar lag (damn!) en heb mijn eerste Australische "withdrawal" gemaakt zie! Daarna opnieuw de supermarkt binnen voor pasta en eindelijk kunnen koken! 's Avonds afspraak met Rik (hurry-hurry!) die in zijn hotel een zwembad, jacuzzi en sauna ter beschikking heeft... nou... daar heb ik dan wel eens deftig gebruikt van gemaakt natuurlijk ;o)

Woensdag 14 maart: het weer is helemaal omgeslagen en het belooft een zonovergoten dag te worden!! Ik wil wel eens een ander strand gaan verkennen en het is Bondi Beach geworden. Ookal was ik alleen, ik heb ervan genoten! Terwijl ik in het zand lag, nog een telefoontje gedaan naar de manager van McDo (formaliteit) en daarna was het echt zeker: ik mag beginnen! Er is trouwens nog een persoon die net als ik daar mag beginnen. Zijn naam is Alessandro, yep, een Italiaan. Ze gaan ons samen opsturen naar Airlie Beach. Morgen afspraak aan TCP! Vanaf Bondi Beach heb ik ook nog de Coastal Walk gedaan naar Bronte Beach, langsheen adembenemende vergezichten en taferelen... mmm! De avond liep wel een beetje ongemakkelijk af, toen bleek dat Wake Up volledig volgeboekt zat voor de nacht nadien (shittekes zeg!) en aangezien ik niet meer had bijgeboekt, had ik maar 1 dag om iets anders te zoeken.

MAAR met al mijn organisatietalent is bibi vanmorgen (donderdag 15 maart) heel vroeg opgestaan, uitgecheckt uit Wake Up en niet veel verder bij YHA gaan aankloppen. Ja, er is nog plaats voor 1 nacht... Oke... doe maar! Eens daar toegekomen met mijn veel te zware tas, kon ik nog niet inchecken (veel te vroeg joch!). Dan gauw wat telefoontjes gedaan naar andere hostels voor de komende dagen. We zouden een vlucht willen boeken voor maandag, dus heb ik nog slaping nodig tot zondagavond... Om 9.20am (toen jullie nog allemaal in dromenland lagen) had ik het gepiept! Van vrijdagnacht tot zondagnacht verblijf ik in Base Backpackers Hostel, meer naar het centrum toe. Poeh! Dat ging nog snel! Dan een rush naar TCP, Alex ontmoet, samen vlucht geboekt voor vertrek op dinsdag naar Airlie Beach, want ondertussen zat die voor maandag ook al vol (pfff), hostel geboekt voor de eerste week daar (16 dollar per nacht in een soort bungalowpark in tropische sfeer, hmm), nog eens naar Base gebeld voor een extra nacht in Sydney (wat gelukkig nog ging!) en dan uiteindelijk terug naar de YHA om in te checken, bikini aan te doen en om nog iets of wat van het prachtige weer te kunnen genieten. Maar Emma's telefoon ligt niet aan en kan niet meer in het Wake Up hostel binnen!! Vandaar dat ik nu in een koud airconditioned lokaal zit te typen. Maar ach, had ondertussen alweer zoveel te vertellen dat het wel goed uitkomt he.

En nu wordt het me toch te koud hier... Catch ya later guys!

 

ps: NIEUWE FOTO'S IN HET FOTOHOEKJE

06:42 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

tof! Hey Myriam!
Hier ben ik nog eventjes. Vind het tof dat we je zo kunnen volgen. Ik probeer iedere dag je verhalen te lezen. Het boeit me enorm! Denk wel dat je daar de tijd van je leven hebt! Geniet ervan!!!Vele groetjes
Leen

Gepost door: Leen Colpaert | 15-03-07

Hey Myriam,

Je hebt het daar nogal naar je zin. Nie te doen hoe mooi het daar is. Die jacuzzi zou ik ook wel zien zitten hoor. Amaai!
Nog geen knappe binken tegengekomen? Dat zal je wel niet aan ons neusje hangen zeker? Groot gelijk hoor! Een Italiaan om mee te werken... Ohlala, of is het geen typische Italiaan zoals wij het ons voorstellen?
Met ons ook alles in orde hoor. Deze week een zalig lenteweertje hier in België. Spijtig genoeg zal het in het weekend terug minder zijn. Maar ja, wat we gehad hebben kunnen ze ons niet meer afnemen!

In ieder geval ' 't amusement'!

Isa en co

Gepost door: Isa | 15-03-07

Dag Myriam,

Leuke verhaaltjes om te lezen. haha, Base, daar hebben we ook al gelogeerd :)
Veel plezier nog daar!

nu ga ik gauw de foto's eens gaan bekijken.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 15-03-07

Hi, Freggeltje

Tof om ons zoveel op de hoogte te houden, ben iedere dag benieuwd naar u nieuwe verhalen.
Ook de filmpjes zijn hééééééééééééél tof, zo zijn wij ook een stukje in Down Under.

Groetjes.

ps. Weet je hoe dat komt dat je koude vingers hebt? Awel, dat komt omdat je niet snel genoeg typt :-)))

Gepost door: Patrick | 15-03-07

Hoi, hoi

wederom hele leuke foto's, en ook leuk dat je een dagboek hebt en hier opschrijft, heel leuk.
Fijn dat alles zo lekker loopt daar

Groetjes

Gepost door: Erico | 15-03-07

Tof Hoi Myriam,

als ik mij niet vergis heb je een week geboekt in the Airlie Beach Bush Village die onder de Nomads paraplu zit. Het zou je een fantastische week opleveren als het nog steeds hetzelfde sympathieke management heeft, alleen de afstand naar het centrum van Airlie zou wat vervelend kunnen zijn.

groetjes,
Wim

Gepost door: wimmekepunk | 15-03-07

Awel We logeren in Magnums, twee huizen verder dan de McDo... lijkt er goed uit te zien op de foto's, maar verwacht er alleszins geen luxe aangezien het maar 16 dollar per nacht is. O ja, en daarna kijk ik zeker uit naar een shared accomodation. Komt idd goedkoper uit he.

@Al de anderen die hier een reactie hebben achtergelaten: het doet ook deugd om jullie te horen! Ik heb het hier idd heel erg naar m'n zin. Binken lopen hier overal rond, maar ze kunnen me voorlopig niet te veel deren of boeien. Het weer is hier ff tropisch geworden nu. Genieten!
Tot de volgende!

Gepost door: @Wimmekepunk en iedereen | 16-03-07

Hey meid, amai, je houdt echt wel een leuk verslag bij van je reis... Zal achteraf ook wel fijn zijn om terug te lezen en herinneringen op te halen...
Ik moet dringend eens bijlezen ;)Ik vind het in elk geval fantastisch om al je verhalen te lezen...

Vele groetjes en een dikke knuffel,

Gepost door: CIA | 17-03-07

De commentaren zijn gesloten.