02-03-07

Het werkplaatsstokje

Bedankt voor alle lieve reacties hier op mijn blog. Ik zal jullie zeker ook missen, maar ik BLIJF natuurlijk verder bloggen. Dat was dan ook de eerste en voornaamste reden van mijn blog. Maar tot dan wist ik niet dat daar ook een hele blogwereld aan vast hangt. Mensen die, net zoals ik, out there zijn en hun eigen verhaal te vertellen hebben. Hoe meer je hun schrijfsels leest, hoe boeiender het wordt. Je post een reactie, je krijgt een antwoord terug. Woorden krijgen betekenis. Je krijgt er een massa vrienden bij... Blogvrienden!

Ik heb nog één laatste taak te vervullen hier in blogland alvorens ik me beperk tot posten op m'n eigen blog. Ik heb namelijk nog één stokje te vervullen en door te geven. Dit keer heb ik het gekregen van Joe Bradley. De opdracht luidt: "Breng je werkplaats in beeld". And so I did...

mijn werkplaatsje

Dit is dus mijn pc-hoekje... het merendeel van de tijd toch. Want zoals jullie zien, heb ik een portable die ik zo'n beetje overal mee naartoe sleur... bed, keuken, living... gelijk mijn muts staat. En nee, ik kampeer niet onder mijn bureau zenne. Het deken verhult een heleboel dozen en prullen die ik heb meegebracht toen ik weer onder moeders vleugels kwam wonen. Als bescherming dus een dekentje... en oke ja, het oogt ook wel een beetje netter (ahum ahum).

Maar goed... het stokje moet nog doorgegeven worden. Goh... altijd moeilijk en het zal mijn laatste stokje zijn in vele maanden. Daarom geef ik maar aan iedereen die wil de gelegenheid om zijn werkplaatsje in de schijnwerpers te zetten. Freggeltje geeft carte blanche!

Tot morgen voor de allerlaatste Belgische post...

20:22 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: stokje |  Facebook |

Commentaren

Het zal daar enige tijd stille zijn me dunkt :-)

Veel succes en we waren blij je nog eens te horen vandaag!
Take care freggeltje,

see you around!

Gepost door: Juri, Isa, Kato en Josse | 02-03-07

Youtube Experiment geslaagt.
Als je tijd moest over hebben wou ik graag weten met welk programma je dat filmpje hebt gemaakt en hoe.

Tot morgen :-)

Gepost door: Patrick | 03-03-07

Aan allen die op avontuur vertrekken : proficiat - Aan allen ... die niet vertrekken natuurlijk ook proficiat dat jullie hier willen blijven !
Myriamke, ik vind het super-spannend en zou nu in jouw plaats niet weten waar kruipen. Ik ga je klokje in de gaten houden en voorbij middernacht super hard duimen voor een vlekkeloos vertrek, het begin van een fantastische tocht Down Under! We denken aan jou !!! Mucha mucha suerte, chica y un gran beso !

Gepost door: Veerleken | 03-03-07

Mercikes :ox Dank u mijn vriendekes en vriendinnekes!
Waar best te kruipen dan voor mijn pc? De tijd passeert vlugger en de gedachten zijn eventjes met iets anders bezig...
Brrr... waar ik nu het meest schrik voor heb zijn die overstappen: Londen en Hong Kong! My god... heb daar geen ervaring mee. Maar allez, ik héb een mond natuurlijk ;o)

Gepost door: Zenuwachtig Freggeltje | 03-03-07

mijn freggeltje
ik mis je al megahard maar wens je het beste toe in australie ,laat ons hopen dat het snel september is en we elkaar zien

dikke kus
tommeke
xxx

Gepost door: mysteryman | 04-03-07

De commentaren zijn gesloten.