01-03-07

De laatste gedachten

Nog 2 dagen!

Nog 2 dagen!!

Ik kwam deze morgen naar beneden en mijn moeder gaf me een meewarige blik. "Moeke", zei ik met een glimlach die ik ietwat stoer bovenhaalde "Het is niet dat ik van de aarbol ga vallen hé. Je kan me overal volgen. Je gaat zelfs een stukje mee op reis." Haast haast, die badkamer binnen... pfffew, afscheid valt niet mee... en ik zal mijn warme thuis zeker missen. Maar nu nog geen traantjes alsjeblieft. Er zullen er zaterdag nog genoeg vloeien.

Deze week heb ik ons moeder in de wondere wereld van MSN binnengeleid. Jawel, ik ben een serieus kakkenestje thuis en mijn ouders zijn niet meer van de jongste. Een computer is dan ook chinees voor hen. Maar zoals het een echte leerkracht in spé betaamt, had ik een cursus opgesteld, compleet met print screens en al om het haar zo makkelijk mogelijk te maken. En zie! Ze kan er al aardig mee overweg :o) Ook mijn vader werd nieuwsgierig en ik vond hem in een onbewaakt moment voor mijn pc de muis aan het uitproberen (het touchscreen dan nog!). Wonderbaarlijk toch hoe dat pijltje overal naartoe schiet! ;o)

Al naar buiten gekeken? Het is een prachtige lentedag vandaag... mmm, dat maakt je toch direct weer vrolijk hé. Een goeie voorbereiding ook, want in Sydney is het rond de 27 graden momenteel. Gisteren toch even weer een zorgelijk moment gehad... Hoe ga ik het daar allemaal aanpakken? Welk werk ga ik vinden? Waar ga ik ná Syndey naartoe en wanneer?? Dan maar beginnen surfen op het net naar hostels, bezienswaardigheden, info over jobs (nog maar eens)... Ach... ook daar duurt een dag 24 uur. Tijd genoeg dus om het daar uit te zoeken.

Waar ik nu echter bijna geen tijd meer voor heb, is om andermans blogjes bij te lezen of te antwoorden op jullie reacties... Daarom even terug naar de vorige post... ja, deze reis ís een soort van weglopen, maar op een gezonde manier dan. Ik zou het eerder houden op "bezinnen". En dat zeker niet alleen op liefdesgebied... eigenlijk wil ik nu eens de tijd nemen om alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt een plaatsje te geven en te relativeren. Eens de tijd nemen voor mezelf en ja, just having a good time, daar komt het op neer. Een andere omgeving, nieuwe mensen, een geheel nieuwe natuur om te ontdekken... spannend en leerrijk tegelijk.

Just me against the world... and you know what? I can't wait to explore it! :o)

Getekend,

ik en mijn rugzakken

gepakt en gezakt

 

13:10 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Je blijft toch bloggen ee ??? We gaan je missen ...

Mopsie
x

Gepost door: Mopsie | 01-03-07

veeeeeeeeeeel succes!! veeeeeeeeeeeeeel moed!! veeeeeeeeeeeeeel plezier!!
enne, hou ons op de hoogte van je avonturen, eh!!

Gepost door: beate | 01-03-07

babaai lieve Freggeltje ...
* dikke knuffel *

Gepost door: Ellen | 01-03-07

Kom je alvast een hele goede reis wensen ;-)
Je gaat toch zeker een potje haargel meenemen hé...want je zal daar niet direct van de aardbodem vallen, maar je gaat daar wel hééééééél de tijd onderstboven hangen :-))))
En dat zal zeker grappige foto's opleveren.

Groetjes

Gepost door: Patrick | 01-03-07

Wens je... een behouden reis en veel dingen om mee te maken ! Blijven bloggen, ee !!! :-)

Kusje

Gepost door: Another-man | 01-03-07

We gaan je missen!!!!!!!!
Goeie reis enne... laat iets van je horen hé!

Groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 02-03-07

We gaan je missen, aan je denken, voor je duimen.. Stel het wel.. (en idd, alles in die rugzakken krijgen, dàt moet pas een helse opdracht geweest zijn.. ;)
Dikke knuffel en sterkte bij het afscheid want dat zal nog wel eventjes moeilijk zijn..

Gepost door: CIA | 02-03-07

Veel succes! Al denk ik niet dat je dat zal nodig hebben. Ik heb het je vorige week nog gezegd: "je komt er wel". Ik wil je nog het allerbeste wensen en vergeet ons niet hé. Ik blijf je blog nauwkeurig volgen en dan als je terugkomt doen we "De Boomerang Afterparty".
Groetjes,
Inge

Gepost door: Inge | 02-03-07

De commentaren zijn gesloten.