22-02-07

Zalig relaxen gisteren!

Er even tussenuit gisteren... Mijn lieve zusje had een hele dag volgeboekt om er samen met mij en haar kroost nog eens een lap op te geven.

In de voormiddag zijn we ski-initiatie gaan volgen in Middelkerke. Niet op echte sneeuw, maar wel op zo'n mat die onder je voeten voorbij scrollt. De mat was geheel van ons voor een uurtje, inclusief de twee niet onaardig uitziende instructeurs. Enkel m'n nichtje had al eens eerder op de latten gestaan, maar voor de anderen (alsook voor mij) was dit de eerste keer. Amaai... Ik heb meer naast de latten gelegen dan erop gestaan. Kon zelfs m'n evenwicht niet houden toen ik nog maar één lat aan had (dat wil al genoeg zeggen zeker?) Haha, hebben we gelachen!! En mijn instructeur maar zweten... telkens ík op de mat kwam, lag de boel gegarandeerd binnen de 2 minuten stil, omdat ik weer eens besloten had m'n latten te kruisen, of mijn V te klein aanhield en zo met de mat mee naar boven werd gesleurd tot bovenaan de helling. Nou ja, je hebt het of niet zeker? Maar ik wil zeker nog eens echt gaan skieën, alle anderen op de piste ten spijt ;o)

Na dit stuntelig maar gezellig gebeuren, ging het richting dijk... om oneindig ver de zee in te staren, de frisse lucht in onze longen te pompen, in hondenpoep te trappen, een diepe plas op te zoeken om dat spul weer van m'n schoen te krijgen (zucht)... en daarna een restaurantje binnen te wandelen. Op het menu stonden scampi's, kabeljauwfilet en tiramisu. Zoals echte omaatjes  zaten mijn zus en ik aan het raampje de mensen op de dijk te keuren en haar jongste dochter gade te slaan die met een gocartje heen en weer zoefde. Het leven kan toch schoon zijn mensen!

Met de buikjes vol zijn we dan, hoe kan het ook anders, de winkeltjes beginnen afschuimen... en ja, ik ben alweer met een bikini thuisgekomen. Eigenlijk moet ik al geen gewone slipjes meer meedoen, er zitten nu al vijf bikini's en één badpak in m'n tas, hihi. Onze aankopen zijn we gaan vieren met een dikke vette cocktail. Ach ja, de zomer dachten we er zelf maar bij en om het helemaal compleet te maken, hebben we zelfs een postkaart naar onze ouders gestuurd :o) (die ondanks de priorzegel nog niet is gearriveerd!)

Tegen zessen terug het binnenland in, waar we voor twee uurtjes een complex hadden afgehuurd met Finse sauna, Turks stoombad en jacuzzi... zaaaalig was dat! Aangezien het privé was, konden we allen gezellig "in onzen puren" rondlopen en genieten van deze vrijheid, zelfs tot buiten toe... alhoewel we toch vragen hadden bij het aanpalende huis en de ramen van de bovenverdieping die parmantig boven de struiken uitrezen... maar ach, als ze er niet kunnen op kijken, dat ze er dan naast kijken, nietwaar?

Toen alle afvalstoffen uit ons lichaam waren verdampt, zijn we richting pizzeria gereden voor een verse lading :o) Met z'n allen, moe maar voldaan, gezellig rond de tafel uit het vuistje zitten knabbelen. De dag was geslaagd! Maar over de pijn die ik nu voel in elke vezel van mijn spieren, die ik nog geeneens wist liggen tot nu... zal ik maar zwijgen zeker?

13:44 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Dag Freggeltje Wat een zalige dag heb jij achter de rug. Ik heb er mee zitten van genieten. Je schrijft zeer aangenaam. Nog een fijne avond !

Gepost door: Joke | 22-02-07

van een (mooie) dag indeling gesproken! :) Goh, ni getreurd is een kwestie van oefenen! ;-)
It was a beautifull day (gekunt het maar hebben)

friendly greetings

Gepost door: sun | 22-02-07

Ik kan me voorstellen dat dit een dag was om nooit meer te vergeten , neem het mee op reis :-)

Wat me wel opviel is dit :
... Toen alle afvalstoffen uit ons lichaam waren verdampt ...
ben je je lichaam weer gaan volproppen hihi .

Een geluk dat stijf zijn verdwijnt he Freggeltje of je kon niet eens aan vertrekken denken sé ;-)

Nog een weekje en het is zover!

lieve groet van me

Gepost door: Ellen | 23-02-07

Dag Freggeltje Nog iets meer dan een week en je bent weg. Bijna niet te geloven hé ! Groeten,

Gepost door: Joke | 23-02-07

Amaai, dat is een dag om in je persoonlijke geschiedenis aan te vinken!! Eéntje om nooit meer te vergeten!
Ik ben hier een tijdje niet geraakt, door een helse week met fatale afloop, maar wat zie ik: 8 dagen nog maar!! Dat begint echt wel te korten hé!! Hopelijk krijg je alles de komende week gedaan wat nog op de planning staat.. Ik ben al mee in volle spanning alvast..

Vele groetjes,

Gepost door: CIA | 23-02-07

Amaai! En dacht ik dat mijn dagen er zo goed uitzien.... Moet er ook eens iets aan gaan veranderen... een saunake en een massageke... coctailke... maar ja met het weekend voor de deur zal het er misschien van komen.... en misschien zondag een wandelingske op het strand... ik zie het wel zitten, eens zien of we dat thuis verkocht krijgen!

Fijn weekend,
Groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 23-02-07

hoi Bijna zou ik jaloers zijn om de dag die je had.
Maar ik gun hem je van harte en heb genoten van je verhall.
Sommige spieren kan je laten masseren he ;-)
liefs BB

Gepost door: Black Bird | 23-02-07

Ik ben blij dat je er ook zo van genoten hebt. Wat je er hebt vergeten bijschrijven, is dat we naast het feit dat we misschien wel als omaatjes aan het venster met een tas koffie voor onze neus de mensen aan het keuren waren, ook als giechelende pubers de slappe lach kregen en dat we op den duur bij alles wat gezegd werd, strike achterover lagen, (tot ergernis van de echte pubers in onze aanwezigheid die het allemaal maar een gênante bedoening vonden). De buikspieren doen daarvan misschien wel zeer...
Ik zal die dag in ieder geval lang blijven herinneren... Groetjes, zus

Gepost door: karin | 25-02-07

De commentaren zijn gesloten.