20-02-07

Freggel is still alive!

Naar aanleiding van de hulpkreet van Joe Bradley 

19-02-2007, 22:59:50

Huuuulp


Kan iemand die niet te ver van de Freggelgrot woont even gaan kijken? Volgens mij wilde Freggel haar slaapzak uitproberen en is ze vastgeraakt in de rits... 3 dagen geen post is niks voor haar.

Joe Bradley
http://life-is-a-lady.skynetblogs.be

meld ik bij deze dat ik nog steeds alive and kicking ben.

Het zijn natuurlijk mijn laatste dagen in België hier, lieve lezers van me, wat wil zeggen dat ik volop bezig ben met een allerlaatste lijst van "de te regelen zaken" en "dingen die ik zeker niet mag vergeten meenemen, maar die ik nu nog nodig heb".

Daarnaast heb ik me ook even in de wereld van Skype begeven ... wat al snel verslavend blijkt te werken. (Voor diegenen die niet weten wat Skype is: het lijkt op msn messenger, maar dan met de nadruk op echt "praten" via de headset en dit wereldwijd in allerlei chatrooms) Het heeft me dan ook al twee contacten opgeleverd in Australië! Eén mevrouw, Michelle, is een hele enthousiaste en lieve jongedame die haar huis voor me open stelt, eens ik in de buurt van Brisbane kom. Een andere persoon, Paul, is ook al zo'n vriendelijke meneer en wil me met plezier rondleiden in zijn stad, Townesville. Nu heb ik ook al gesproken met de vrouw van Paul hoor... dus denk ik wel dat het boeltje te vertrouwen valt. Niet onbelangrijk hier is dat dit gastvrije koppel een zwembad in de tuin heeft ;o) Ach ja...we zien wel, maar ik hou alleszins contact met deze mensen via Skype.

Wat Skype voor de rest (lees: nederlandstalige contacten) betreft, ga ik me wijselijk terugtrekken, want uiteindelijk zit ik binnen 11 dagen al op een andere planeet en begin ik aan een geheel nieuw avontuur. Het heeft dus niet zoveel zin om deel uit te maken van een groepje mensen dat dagelijks online komt om over vanalles en nog wat te praten. Daarbij komt nog dat er veel meer mannen dan vrouwen in zulke chatrooms zitten... en ja, mannen... blijven mannen natuurlijk. Ookal zeg ik er hier al direct bij dat niet iedereen over dezelfde kam te scheren valt hoor. Laat ik besluiten dat ik uit pure curiositeit en verveling in deze wereld ben gaan piepen en nu dus weet wat het is.

Een laatste geldige reden van mijn blogafwezigheid is het huisje van mijn boezemvriendin. In een race tegen de klok is ze aan het opknappen en verbouwen geslagen. En wat is er nu leuker dan haar een handje te helpen? Ik weet ondertussen al hoe isolatie in de persènenbak (weet het mooie woord niet) te steken, parketvloeren op te breken en behangpapier af te stomen. Ik heb ook geleerd dat men geen slijpschijf gebruikt om een houten plank door te zagen en dat een pot verf niet dient om op de grond te laten vallen...

Zo, dat zijn zowat de redenen waarom het hier wat stiller is geweest dan normaal en ja... mea culpa dat ik jullie op jullie leeshonger heb laten zitten. Ik zal het meer dan goed maken eens ik in Australië zit en vast een heleboel meer te vertellen heb.

Toedeloe!

03:46 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Nog 11 dagen te gaan voor je vertrekt. Het begint te korten hé. Ik kijk al uit naar de berichtjes uit down under.

Gepost door: Kim | 20-02-07

... Laat ons aub niet in de steek ee ...

persènnenbak = lattestoarsbak

of is dat ook geen schoon Vlaams ? ;-)

Mopsie
x

Gepost door: Mopsie | 20-02-07

waaaaaaaaah!! tbegint af te korten, eh!!! ik ben zoooooooooooo jaloers!!! :D

Gepost door: beate | 20-02-07

spannend zo spannend nu alles dichterbij komt... ik kan het bijna voelen :d
en het is echt super dat je al een paar contacten hebt ginterachter (of ginter beneden).

Gepost door: Contessa | 21-02-07

:-) Blij te horen dat je nog heel bent.
Is er geen plaats in die rugzak om een vogel mee te smokkelen?
liefs he BB

Gepost door: Black Bird | 21-02-07

Heb een verzoekje; eens je daar bent kan je dan met je nieuw toestel een foto maken van een ROAD-TRAIN? En ook nog eentje dat jij op een kangeroe zit :-)
Groetjes

Gepost door: Patrick | 21-02-07

@ Freggeltje de dialecten versta ik geen bal van... zal ook eens in ons dialect beginnen schrijven... platter kan echt niet....

asdje vertrekt no inger, peest on ous hé, wee zulle oech och ni vergette!

groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 21-02-07

Heey hallo, hoe gaat het, zag je al een paar dagen niet online, lees ik net dat jeje teruggetrokken hebt uit het skype leven .Net nu ik het lied afheb, duh ;) Maar goed ik zet het wel op een site, kun je er zelf naar toe linken.
Ja, het is binnenkort zover, dan zet je de eerste stappen in het onbekende en het verre australie.
Spannend!!!Ik wens je heel veel plezier en veel spannende avonturen daar, en let goed op jezelf.
Je bent nog lang geen female crocodile dundee ;)

Toedels

Gepost door: Erico | 21-02-07

@BB: Hihi, er ís nog wel wat room zenne tussen de bikini's en de shampoo

@Patrick: een foto van een roadtrain zal nog wel lukken (als hij niet te hard voorbij raast)... maar euhm... van ikke op een kangoeroe?! Goh, wil niet instaan voor de gevolgen eigenlijk.

@So far so close: haha, laat me raden... Limburg? ;o)

Jullie zijn allemaal lieverdjes... dat wou ik er ook nog bij vermelden!

Grtz van mij...

Gepost door: Freggeltje | 22-02-07

nog twee voor het ronde getalleke, nu ga ik het niet hebben. en dat nieuwe idee van hemelhuisje vond ik wel goed: een hunk plaatsen bij een rond getalleke. hihi.

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 22-02-07

Een freggeltje dat stilzit geloof ik niets van ;)
Skype (azo jij kent dat ook al) en internet allemaal zo verslavend... maar nen mens zo nog vergeten op reis te vertrekken, hihi!
Ik zen es curieuse eens jij ginder terplekke, ons ni zo vergeten ;) (Sydney)
Over en uit!

friendly greetings

Gepost door: SUN | 22-02-07

De commentaren zijn gesloten.