12-02-07

Sporten is gezond in je blote kont

Dat onze noorderburen het graag een beetje extravaganter willen, dat weten we al lang. Maar dit had ik nooit verwacht...

Fitness in je blootje
Een sportschool in het Nederlandse Heteren biedt sporters vanaf maart de gelegenheid naakt te fitnessen. De sportschool is de eerste in Nederland die deze gelegenheid biedt. Het naakt sporten kan voorlopig alleen op zondag.

fitness in je blootje

,,In de sauna is naakt heel gewoon, dus waarom niet in de sportschool?", aldus eigenaar Patrick de Man. De sportschoolhouder kwam op het idee van naaktfitnessen na een bezoek van twee nudisten aan zijn sportschool. De Man heeft al veel reacties gekregen, waaronder ook enkele verontruste vragen van zijn klanten. ,,Uiteraard gaan we nog strenger letten op hygiëne. We ontsmetten de toestellen dagelijks en gebruiken hoesjes voor de zadels." (bron: Het Nieuwsblad Online)

De toestellen dagelijks ontsmetten? Doe maar na iedere gebruiker, dankjewel! Stel je eens voor wat voor een afdruk er wordt nagelaten als er net vóór jou een krachtpatser 100 kilo heeft zitten omhoog duwen... in z'n bloot gat?

Om nog maar te zwijgen van het zicht. Jaaa, het zal wel weer een mannelijk uitgekiend idee zijn: al die vrouwen op de crosstrainer zien swingen of buikspieroefeningen zien doen met de benen in de lucht. En wedden dat ze daar ook een trilplaat hebben?

En dan de praktische kant: zie je man of vrouw al zitten op dat fietszadel? Een pijnlijke affaire als je het mij vraagt. En wat als het "de dagen van de maand" zijn? Dan mag dat koordje ook al nergens tussendraaien...

Tot zover dus het nut van de sportbeha, vochtabsorberende fitnesspakjes en het zeemvel in de broek, nou ja zeg!

18:17 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) | Tags: fitness, naakt, nederlanders |  Facebook |

Commentaren

*** Er zal meer gekeken dan gesport worden , meer jaloezie en ruzie onder vriendjes en vriendinnetjes. De hygiene zal zeker niet je dat zijn al beweert te eigenaar van wel... achja , ze doen maar he Freggeltje.

Het postje hieronder heb ik ook gelezen en mja ouder worden ... of is het meer zin voor verantwoordelijkheden ?

lief groetje van me

Gepost door: Ellen | 12-02-07

lol gisteren in de BBB kwamen er heel wat rare bewegingen aan te pas. ik vraag mij serieus af hoe een groepsfitness les er daar in nederland zou uitzien. Stel je de volgende, overigens zeer goede, oefening voor: ga op je handen en knieën zitten en hef je been als een hond ;)

Gepost door: Contessa | 13-02-07

Lieve groet van me

Gepost door: Ellen | 13-02-07

Lol. Moet geen zicht zijn. Op een nudistenstrand liggen ze meestal nog stil in de zon. Maar hier al dat gespring en geren... Neen, niet aan denken... get this mental picture of my eyes...

Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 13-02-07

Niet te geloven... Denk niet dat het een 'smakelijk' zicht zal zijn, dan zwijgen we inderdaad nog over de hygiëne... en over het comfort... voor mijn bloot gat zeker geen fietszadel... met of zonder hoesje...
Allez, als ze verstand hebben verplichten ze dan de mensen om onder de douche een zwempak te dragen omwille van gluurders en hygiëne ;-)

Groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 13-02-07

hoi, volgens mij gaat dat in het begin
zen bekijks hebben tot men het gewoon is.
zo was het ook met de monokini etc.
maar of het een mooi zicht zal zijn betwijfel ik sterk.
liefs BB

Gepost door: Black Bird | 13-02-07

beikes beikes beikes laat dit stukje aub uit mijn gedachten gaan voor mijn maag keert :-)

Gepost door: bibien | 13-02-07

no way.. Een stunt jazekers! Een 'gat' in de markt letterlijk dan, sowieso..
De man, zal gedacht hebben is voor alles 'a first time'waarom ni bij mij! No,thx-heb juist geten.
Clienteel toeloop of verloop? ;)

groetjes

Gepost door: sun | 13-02-07

Geweldig dat bloot sporten!
Het is te hopen dat in heel Nederland de sportschoohouders tot deze volkomen normale manier van sportbeoefening overgaan.
Wat ik hier aan reacties lees getuigt weer van een oerhollandse truttigheid vol met vooroordelen wijzende vingertjes en geveinsd moraal.
Straks weer naar Frankrijk om daar in je blote kont te kamperen?

Gepost door: Rob | 15-05-07

Duizenddingendoekje Ach, met een duizenddingendoekje krijg je er de ergste remsporen wel van af, hopen we maar!

Gepost door: Leo | 25-01-08

en zeggen dat ten tijde van de romeinen toen keizer nero de plak zwaaide, er tijdens de olympische spelen enkel naakt gesport werd, en zelfd de toeschouwers naakt moesten zijn, wilden ze de spelen gaan bijwonen. (mede omdat er toen geen vrouwen mee mochten doen, of komen kijken. van discriminatie gesproken)
trouwens, een naturist heeft normaal gezien, altijd een handdoekje bij, dat legt die dan op de stoel of waar dan ook, alvorens te gaan zitten.
komt nog bij, dat een echte naturist veel properder is dan iemand die niet aan naturisme doet. want een naturist wast zich geregeld, iemand die niet aan naturisme doet, kan wel eens vergeten de boel proper te maken en gewoon zo de broek op te trekken. dan is alles tocht ingestopt.

Gepost door: francis | 03-07-08

Een late reactie, maar toch. Naakt sporten is leuk en verslavend, als je beweegt geniet je ten volle van het bloot zijn.

Gepost door: jan | 21-07-12

De commentaren zijn gesloten.