04-02-07

Afscheidsetentje

Gisterenavond afscheid gevierd van de ondertussen ex-collega's van het werk. Zoals altijd hebben we ons weer kostelijk geamuseerd. Desondanks het foutje dat in mijn routebeschrijving is geslopen (ahum ahum), is iedereen er toch geraakt. Ik moest ook weer zonodig een restaurantje uitkiezen dat te midden van de velden ligt.

Maar het is er ooo zo lekker! A real American Steakhouse, waar je nog echte lappen biefstuk op je bord krijgt en de colaglazen standaard halve liters zijn. Daarnaast serveren ze ook typisch Mexicaanse gerechten. Ik ben blij dat ik sommigen eindelijk eens heb kunnen doen meegenieten van de onversmaadbare chicken fajitas, gekruide reepjes kip op een gietijzeren pannetje gebakken met ui en paprika. Dit prop je tussen een met guacamole of salsa besmeurde tortilla en smullen maar! Mmm, de-licious!

Ik heb meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook mijn fototoestel te testen... man man, heb ik zitten prutsen met dat ding! In het fotohoekje zijn de beste shots te bewonderen.

Bedankt aan allen die er gisteren bij waren!!

16:11 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: etentje |  Facebook |

Commentaren

Wij hebben in Amsterdam ook eens zo in een echt steakhouse gegeten, dat is inderdaad iets wat je eens gedaan moet hebben!
En als het een troost mag zijn: toen mijn nicht trouwde, had zij een zaal uitgekozen, ook redelijk afgelegen. Wanneer je dit gehucht echter ingaf op de GPS, kwam je uit in een ander gehucht dan datgene waar het feest doorging.. Maar ook toen is alles nog in orde gekomen ;)
Ik ga dadelijk eens een kijkje nemen in het fotohoekje (ergens spijtig dat ik dat niet kan: ik ben zot van foto's trekken, maar ik heb geen zin in het feit dat iedereen in mijn nabije wereld weet dat ik CIA ben..)

Groetjes en nog een fijne zondagavond!

Gepost door: CIA | 04-02-07

En in zo'n real american steakhouse heb je normaal gezien wel veel te veel op je bord liggen. Vandaar zeker dat ze in Amerika zoveel doggybags gebruiken.
Ik ben normaal gezien niet zo dol op mexikaans, maar chicken fajitas lust ik wel hoor. mjam.
Groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 05-02-07

Die foto's zijn echt mooi! Je zag er stralend uit!!! Veel succes met je TO DO lijstje ;) Op het mijne staan nog veel dingen voor deze week, maar waarschijnlijk lang niet zoveel als bij jou.. Good luck doll!

xxx

Gepost door: CIA | 05-02-07

tssssss het begint hier allemaal zo écht en zo dichtbij te klinken hé :-)

Gepost door: Bibien | 05-02-07

mmmm Give me some, give me more...
smaakt naar nog, ongetwijfeld
Ik heb nog niet zooo lang gegeten maar krijg het water terug in men mond :)


ps : je hebt gepruts met dat ding(fototoestel)is je toch aardig gelukt :-)

(blij dat ik terug ietske kan noteren op je blog)

Gepost door: sun | 06-02-07

De commentaren zijn gesloten.