31-01-07

Inkopen doen

De laatste dag van de solden. Je moet weten: ik HAAT solden! Zelden ga ik shoppen in die drukte. Nu, naar het einde toe is de grote rush al voorbij en dan kom IK naar buiten. Toegegeven, ik moest daarom niet persé gewacht hebben tot de laatste moment. Maar allez, ik heb uiteindeijk toch van íets kunnen profiteren.

Vandaag inkopen gaan doen bij AS Adventure. Bij mij moeten zulke dingen snel gaan. In een klein uurtje was ik met de toch wel bevallige verkoper de hele winkel rond gedrenteld. Hij maar uitleg geven bij alles en als ik zag dat het goed was: inladen die boel! Naar prijskaartjes werd nauwelijks gekeken. Ik ga in dit geval voor kwaliteit en áls er al iets in solden stond, was dat dan leuk meegenomen. Trouwens, alle zaken die ik heb gekocht, zijn onmisbaar voor een trip als deze.

Ik zet ze voor jullie eens op een rijtje:

(laat de cursor rusten op de afbeelding om de uitleg te zien)


Wandelschoenen - The North Face Esker Rigde - die had ik dus in de solden aan 50%!! Hahaaa!sokken Falke - zweetabsorberende sneldrogende wandelsokken, duur!!!Teva sandalen, de koning onder de wandelsandalen. Moest ik ook hebben, aja!DEET Spray anti-muggen... omdat de muggen daar ietsje farser zijn!

Travel Safe Sew Kit om te naaien, aja, wat anders...tsss...Skin document belt om onder kledij te dragen, tegen mijne skin... hmmmmCosmo head lamp - handige zaklamp die op het hoofd of in de hand pastZakmes Huntsman, een echt Zwitsers zeg! Precies Edward Scissorhands!


PackTowl personal face - supersonisch sneldrogend, compact microvezelhanddoekding voor de kleine zaakjesPackTowl personal body - supersonisch sneldrogend, compact microvezelhanddoekding voor de grote werkenMobile Pouch - waterdichte hoes voor mn gsm, want o wee als die niet meer gaat!Combi Cover Nomad - een transport- en regenhoes tegelijk voor mijn rugzak


Eagle Creek Luggage Tag om te vermijden dat ik bij verloren voorwerpen mag gaan zoeken...Kit Basic Care - blaarkes, sneetjes, beetjes, bloedinkjes, amputatiekesFjallraven Sipora pants for ladies - 3-in-1 afritsbroek van zeer goede kwaliteit... so I have been told (hmhm)Desinfectant gel Care Plus - voor als ik smetvrees krijg en er geen zeep in de buurt is...


Voila zie! Hiermee neem ik toch al de superbelangrijkste dingen mee Down Under. Nu nog een digitaal fototoestel en het is volledig in orde.
Als er nog tips zijn... laat ze maar komen!
 
Een Freggel die een paar eurokes lichter is nu ;o)

21:55 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: backpacken, as adventure, inkopen |  Facebook |

Commentaren

Je... moest al weg zijn ! Wat loop jij hier nu nog te doen ? Allee, dat vliegtuig op...ga jezelf tegenkomen ginder...en breng verslag uit aan je blogpubliek !!! :-)

Kusje (op zijn Australischsssssssssssss)

Gepost door: Another-man | 31-01-07

@freggeltje Neem ook wat sexy lingerie mee hé... je weet maar nooit wie je daar tegenkomt... George Clooney? Stuur die dan maar terug hé... ;-)

Groetjes,
so far, so close

Gepost door: so far, so close | 01-02-07

*** Jij denkt ook aan alles he ! :-)
Waar ik nu aan denk is (terwijl ik het las): freggeltje gaat gans alleen ... ik bewonder haar moed en doorzettingsvermogen !
Heb je ontsmettingszeep ?

lief groetje aan dat avontuurlijke freggeltje :-)

Gepost door: Ellen | 01-02-07

Neeeeeeeeee! Neeeeeeee! Niet van die lelijke trekkerssandalen! Doe er geen kousen in aan he... Neem dan zeker ook wat sexy lingerie mee he, mocht je dan iemand tegenkomen (die geen koala is)... ;-)

Gepost door: Evy | 01-02-07

Heykes, da ziet er alvast ferm uit! Die Teva-sandalen zijn idd supergoed btw. Maar ook al de rest ziet er goed uit. Bij AS gaan shoppen is altijd aan te raden voor zo'n trips: doe ik ook, dan ben je tenminste gerust dat je degelijk materiaal hebt hé!

Ondertussen ga ik op naar mijn laatste examen.. Can't wait :)

Gepost door: CIA | 01-02-07

@Evy Helabakes!! Geen kwaad woord over mijn TEVA-sandalen zenne ;o) de Aussies lopen allemaal op zulke sandalen, flip-flops of zelfs blootsvoets. Ik zal er zeker niet uit de toon (of teen) vallen. Integendeel, ik heb besloten om ALLEEN op te trekken met TEVA-dragers, né!

Gepost door: Freggeltje | 01-02-07

Je moet het maaar doen, he Nice work,
but opgepast voor dat zakmes, he
tijdens de douane controle niets gaat
aan het oog voorbij.. those days!!
shake shake move awards OZ with all yours stuff :-)You gonna need it! yep yep

groetjes

Gepost door: sun | 06-02-07

Hey, of je nu voor of tegenstander bent van die Teva's ze zijn gewoon superhandig. Maar uiteindelijk is het toch vooral flip flops of blote voeten. En amai wat een materiaal. Daar kon ik alleen maar van dromen toen ik Down Under ging. En niet verschieten als je met die hoofdlamp door de outback loopt. Die speciale ledlampjes weerkaatsen enorm fel alle oogjes van insecten en spinnen. Dan zie je pas dat je met je blote voeten tussen een hoop ongedierte staat :-). Alvast veel succes en kom eens langs op www.backpacken.eu

Gepost door: Marieke | 10-02-07

De commentaren zijn gesloten.