28-01-07

The show will go on

kriekkriekkriekkriekkriekkriekkriekkriekkriekkriekkriekkriek

Zo zag het er gisteren uit op het tafeltje naast mij. Tja, kan ik eraan doen dat iedereen per sé wil trakteren tijdens Happy Hour? (hihi) Uiteindelijk heb ik er toch twee moeten laten staan (dikke schande!), want ik voelde dat mijn limiet lichtjes overschreden was. We hebben een fameuze party-avond achter de rug! Alweer een gezellig zotte bende, iedereen 'in da mood', armen en benen op den duur niet meer te onderscheiden van wie en waar ze naartoe vlogen. Daarna nog een pittake gaan eten of voor sommigen toch een poging tot. Ik was tegen dan alweer ontnuchterd. Des te meer toen ik mezelf in de spiegel zag en moest vaststellen dat te weinig slaap en een overdaad aan kriek niet echt een bijdrage leveren aan de sex-appeal. Brrr...

Ik heb me dus ten volle kunnen ontspannen en de paniek is bij deze out of my system! Ja hoor, ik zie het weer volledig zitten. Gisteren meteen ook een datum geplakt op mijn afscheidsdrink en de cafébaas verwittigd dat hij zijn mouwen al mag beginnen opstropen.

Dit is trouwens m'n uitnodiging. Dus als ik mensen ben vergeten, langs deze weg: KOM ERBIJ... EN DAAAANS!

BOOMERANGDRINK uitnodiging

 

16:51 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt gelijk hoor, ik denk (nee weet bijna zeker) dat ik een 'nee' nu niet aankan.. Ik ga er wel eens werk van maken na de examens maar dat zien we dan wel weer.. Hij is het ook niet echt waard op dit moment om mijn examens eraan te laten gaan..

Ben blij dat je je geamuseerd hebt en de eerste paniek eens hebt kunnen wegfeesten ;)

Vele groetjes,

Gepost door: CIA | 28-01-07

*** Het is goed dat je je zo leuk hebt geamuzeerd , komt alleen maar je breintje ten goede he freggeltje :-)

Een hele toffe uitnodiging :-)

lieve groet

Gepost door: Ellen | 28-01-07

ambiance Goed begonnen is half gewonnen ;-)
Alle zorgen zen voor morgen en zo vergeten.
Ik ben content dat geder een lap hebt op kunnen geven. En nog wel raak = relaxt
jaja, diene cafebaas zal u graag zien komen hoor :-)

friendly greetings


Gepost door: sun | 28-01-07

Amaaai... ... Ik heb horen zeggen dat Bellevue zich zorgen maakt voor z'n omzet de komende maanden aangezien een belangrijke consument wil gaan kijken of onze tegenvoeters interessante mensen zijn. :-)
Ik was er een tijdje niet, maar heb me geamuseerd met het bijlezen.
Groetjes, JB

Gepost door: Joe Bradley | 29-01-07

ech... ik dacht van JAAAAA FEEESSSTTTEEEKKKEEE en toen ineens viel mijn frank: where the hell is schellebelle :-)

Gepost door: Bibien | 29-01-07

ik vrees dat schellebelle net iets te ver van limburg ligt. :D

Gepost door: beate | 29-01-07

@ Iedereen Haha, Schellebelle (Wichelen) ligt in Oost-Vlaanderen naast Wetteren. Wetteren ligt dan weer langs de E40. Diegenen die willen, mogen gerust komen hoor. Laat het me dan wel ff weten enne... o ja, alleen voor dansgrage mensen ;o)

Gepost door: Freggeltje | 29-01-07

Feesten zonder dansen, dat gaat echt niet samen. Feest en dans maar goed.
de laatste keer hebben we ook met Quantas gevlogen. Ik dacht dat die altijd langs Singapore of Bankok vlogen, vandaar dat ik dacht dat het andere maatschappij was. Wij hebben geen problemen gehad met Quantas hoor, dat ging allemaal goed, en ik heb tot nu toe nog niks slechts gehoord over Quantas, dus jouw bronnen zijn blijkbaar anders...
Je kan nu nog een goei maand hier feesten en dan ginder hé. veel plezier.
groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 29-01-07

ja hoor, ik heb er nog een hoop familie: mijn grootouders, mijn vader zijn broer en zus, met hun respectievelijke echtgeno(o)t(e). De broer heeft vijf kinderen (waarvan 3 getrouwd en kinderen), de zus twee (1 getrouwd, geen kinderen, en waarvan we in september naar de trouw van de dochter gaan). Dus toch wel een hoop hé :)

Gepost door: Kim | 29-01-07

Terwijl iedereen zich al aan het verlekkeren is
en wil gaan feesten, heeft bob toch iets opgemerkt.
Freggeltje als je in australië altijd te laat komt, ligt dat mischien aan het feit dat het daar niet véél later is (kijk onder 2de klokje) maar véél vroeger. Alléé dat dacht ik toch :)
Ha, jij dacht van eens goed uit te slapen daar hé :):):)

Gepost door: Patrick | 29-01-07

oeps, mijn fout, je was toch juist het is later bij onze tegenvoeters.
Ja ik wou gulzig zijn en mij ook de naam BOB eigen maken, ik kom niet toe met één bekende naam :)

Gepost door: Patrick | 29-01-07

@ Patrick Awel, ik zal het eens uitleggen (dat doe ik graag hé). Als het bij ons 12u is, dan is het in Australië (Sydney) 9u verder, aangezien de tijdszones op de wereldbol optellen van links naar rechts. In Oz beginnen ze dus eerder aan de dag, want de zon komt op in het Oosten. Je zou ook kunnen stellen dat het daar veel vroeger is, maar dan zitten ze al aan de volgende dag...
euhm... snappie?

Gepost door: Freggeltje | 29-01-07

Door het feit... dat iedereen het de laatste tijd VERTIKT om op mijn blog te komen vertellen wie de even getalletjes waren, doe ik een poging om het tij te keren : ik was je 2000ste bezoeker ! Geen dank, geen dank, alleen een beetje drank !!! :-)

Kusje

Gepost door: Another-man | 29-01-07

Hey freggeltje, een bevriend koppel is vorig jaar naar Australie verhuisd. Zij hebben ook een blog die hun verhaal verteld van voor hun vertrek en tot op heden nog actief is. Zij wonen wel in Perth. Indien je een kijkje wil gaan nemen, het staat op bloggen.be en heet wimvicky (onze droom).
Misschien kan je via hen nog enkele nuttige tips krijgen.
Veel leesplezier

Gepost door: Yoda | 30-01-07

@ Yoda Thx! Handige tip zeg. Ik zal zo meteen eens gaan piepen...
:o)

Gepost door: Freggeltje | 30-01-07

De commentaren zijn gesloten.