23-01-07

Door het lot gedreven

Iemand zei me ooit dat loslaten een proces was (yeah, you know who you are).

En dat is zo. Elk proces heeft een begin, midden en einde. Eerst denk je dat het je nooit zal lukken, maar gaandeweg leer je om te gaan met de nieuwe stilte en het gemis. Het menselijke overlevingsinstinct probeert dat gemis nu eenmaal weer op te vullen. Elke dag krijg je een stukje van jezelf terug. In mijn geval elk uur zelfs. (Ik heb nu dan ook meer tijd om na te denken dan de gemiddelde mens)

En dit is mijn conclusie tot dusver:

Ik geloof steevast in het lot. Alles gebeurt met een welbepaalde reden. In het begin nam ik aan dat mijn ontmoeting met Mystery Guy maar naar één hoger doel kon leiden: huisje, tuintje, boompje... what else, right?!

Maar nu zie ik pas echt wat het lot met mij voorhad. Ik ben hem zelfs dankbaar dat hij mijn leven is binnengewandeld...

WANT

had hij dat niet gedaan, ik had nooit de stap gezet om naar het buitenland te vertrekken. Een ervaring die ik nooit zal vergeten, zoniet ervaring die m'n verdere levensweg zal vormen, verrijken en veranderen. Het kan niet anders dan dat ik mezelf eens deftig zal tegenkomen. Net wat ik nodig heb. Wat ik in feite al een hele tijd nodig heb. Face to face with me, myself and I. Om daarna rust te vinden... met mezelf.

Wat het lot daarna in petto heeft, weet ik niet. Maar ik vertrouw erop dat de juiste dingen zullen gebeuren op het gepaste moment.

21:54 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: lot, reis, loslaten |  Facebook |

Commentaren

*slik* zover ben ik voorlopig nog niet: aanvaarden dat bepaalde dingen het lot zijn, en berusten in mijn lot.. ik heb het er steeds maar moeilijk mee dat ik zo weinig vat heb op de dingen die gebeuren, en er is niets dat ik liever zou willen dan op dit moment de toekomst laten voorspellen..
mijn vriendinnen (de meesten toch) verklaren me een beetje zottekes dat ik dat wil doen, en ik heb al angstaanjagende verhalen gehoord ook, maar het lijkt iets dat ik moet doen.. och ja, ik heb er waarschijnlijk het lef niet voor maar ja :)
ooit zal ik misschien situaties kunnen beoordelen zoals je hierboven deed, dat zou een grote mentale rust betekenen denk ik..

Gepost door: CIA | 20-01-07

Hey, hier ben ik nog eens.. Ik heb de layout van mijn blog een beetje aangepast, waardoor de chicklit wat minder plaats in neemt. Ik heb echter een breed scherm en weet niet goed of dat dan volledig leesbaar is en fatsoenlijk opent in een browser.. Als je iets merkt dat niet goed is: commentaar is zeer welkom :)

Slaapwellekes hé

Gepost door: CIA | 20-01-07

fataal hihi, best fataal, ik ben hier precies aan een monoloog bezig ;) mercikes voor je lieve reactie nog en heel veel succes bij de toekomstvoorspeller! I wanna know aaaaall about it (nieuwsgierig tot en met!)

ik kruip eens in mn bedje zie, dan lig ik er eindelijk nog eens 'vroeg' in ;)

slaapwel & sweet dreams!

Gepost door: CIA | 20-01-07

Misschien... "raak" je me wel vanbinnen...door je vraag...of een reactie...ik hou je blog zeker in het oog !

Dank je voor je link !

Kus

Gepost door: Another-man | 20-01-07

Nog... 3 vrouwen, PR-beeze ! Doe je best, ik doe de rest !

Het lukt wel !

Kusje

Gepost door: Another-man | 20-01-07

Lotsbestemming Ik geloof in het lot ! Dank je voor je toffe reactie op mijn blog ! Prettig weekend !

Gepost door: Joke | 20-01-07

hoi, Ook ik kwam het lot tegen.
Maar het had twee gezichten.
Dat huisje etc verhaal hoefde voor mij niet.
Ik was blij met wat ik kreeg.
Het loslaten is een weg zonder einde.
Maar voor jou hoop ik het allerbeste.
Liefs BB

Gepost door: Black Bird | 20-01-07

Kun jij... mijn PR-schat instaan voor het feit dat Black Bird een vrouw is ? Ik heb de blog een beetje gelezen maar geraak er echt niet aan uit...misschien niet ver genoeg achteruit gelezen maar enfin...misschien weet jij het !

Dank je...kus

Gepost door: Another-man | 20-01-07

Een vrouw ? Tja, een beetje verder gelezen op de blog van Black Bird...ben overtuigd...ik zet ze erbij !

Kusje

Gepost door: Another-man | 21-01-07

 Fremstil dit eget Canada goose punge at en stor del enkeltpersoner forstå den ene ting en af ​​en slags hvis du nogensinde dukke op i vxeow Billige Canada Goose , it og også det er for at føre til vi besøger begynde at du Canada Goose jakke på dette tidspunkt . Skulle du være bedt så du kan undsætning vedligeholdelse et problem , det særlige lokke kan være til punger ud hqves Billige Canada Goose Jakker , din forsøgt samt analyserede tilgange med parka til grunden der lige hvad tidligere har arbejdet lige før xovqo www.billigejakkers.com , er fint igen . Du er svælge med en anden person have en klo at cgkps Billige Canada Goose , anser at hver udfordringer kunne være preset skabe en negleroden . Måske har du aided os alle at hjælpe hensyn jusqt Billige Canada Goose , omkring ideer Canada goose spencer med range og også realisere retningslinjer for disse data at lindre nyovd www.billigejakkers.com , sammen med parka Faktisk vi har hjulpet i pakker af skjult tilgange .

Gepost door: brednesee | 17-11-12

De commentaren zijn gesloten.