16-01-07

Yihaaaa!

paspoort klein

 

Jaaaajaaaaa!!! Daar is het dan... mijn paspoort! Direct mijn visumaanvraag ingediend op internet en nu is het dus afwachten of de Australische Overheid mij "geschikt" genoeg bevindt om het land binnen te komen. Op de vraag: "Have you ever been trained in weapons or explosive use?" heb ik wijselijk "neen" geantwoord, ookal ben ik stiekem van plan om een liter zoutzuur en een rol zilverpapier mee te doen... (don't EVER try this at home!)... Yeah right, as if!

Ook het internationaal rijbewijs (waar je trouwens iemand mee kan doodslaan!) heb ik nu op zak. Nu nog links leren rijden and I'm good to go!

Voor de rest gaat het alweer beter... Ik ben een vrouw van torenhoge ups en dieper-dan-diepe downs, zeker wat de marsbewoners betreft. Can't live with them, can't live without them. De mens die dit heeft gezegd, krijgt van mij een pluim voor de meest bewezen waarheid ooit! Ik denk dat mijn prins eerder op een schildpad zit te desteren, dan op een Andalusische volbloed. My god!

19:11 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Misschien zit uwe prins op een kangoeroe aan de ander kant van de wereld! :)

Mijn prinses zat aan de andere kant van de wereld, en toen ging het vlug: na drie weken heb ik haar gevraagd om te trouwen (ik was 20 en was zeker niet van plan te trouwen voor m'n 30).
11 maanden later zijn we getrouwd.
Dit alles is 20 jaar geleden.
So, don't give up.

Gepost door: Patrick | 16-01-07

Ik weer: heb in mijn stats gezien dat je een link naar mijn blog hebt geplaatst (was me nog niet opgevallen, kom altijd lezen :) en weer weg).
Hartelijk bedankt.
p.s: ben plannen aan het maken om regelmatig een blog in de kijker te zetten en dan een vaste link te plaatsen. Je blog komt zeker in aanmerking als je geen bezwaar hebt.

Gepost door: Patrick | 16-01-07

(( Op dit late uur nog een reactie terug!!!!!Dankje voor je bezoekje aan mijn blogje.
Liefde is het aller mooiste wat er is. Jammer dat we nu even niet bij elkaar kunnen zijn....dan duren de dagen té lang...........
Voor zo meteen lekker slapen...ik ga dat ook doen. Trusten.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gepost door: animar | 17-01-07

Heykes,
Eerst en vooral dikke proficiat met dat paspoort, dat is al weer een stapje dichter he..

En wat die ups & downs betreft: feel ya.. Maar je moet het zo bezien: ik heb een tijdje terug met een hoop vrienden eens een discussie gehad: wat is fijner:
- een emotioneel 'vlak' leven, met geen hoge uitschieters, maar ook geen diepe dalen, gewoon over het algemeen relatief tevreden
- een hooggebergte van de ergste soort, met super-super-hoge toppen en de bijhorende dieptes...
Wel, ik kies resoluut voor het tweede, ik zou voor geen geld van de wereld die blije momenten willen inwisselen ;) ook niet ter compensatie van een dagje wenen..
En wat je schreef over de gevoelens op je blog: ik heb opzettelijk een blogje gemaakt waarvan bijna niemand in mijn directe kring van op de hoogte is (behalve mijn beste vriendinnen, die toch alles weten..) zodanig dat ik redelijk vrij ben om alles eens van me af te schrijven zonder dat ik het gevoel heb dat ik iemand beschuldig, aanval of kwets.. niemand zegt dat je niet nóg een anoniem gevoelens-blogje kan starten hé..

Vele groetjes en slaapwellekes (hoewel ik er nog lang niet in lig, ik zou willen proberen toch nog een hoofdstukje te leren, kwestie van niet met een schuldgevoel te gaan slapen...)

P.S. Heel grappig, maar 'AS IF' is zo één van mijn stereotiepe stopwoordjes, net als 'OH MY GOD', hoewel ik erg geschrokken ben na het zien van beauty & the nerd. Alle beauty's (zonder brains) zeiden namelijk onophoudelijk oh my god.. :-/ Maar ja niets aan te doen (hihi)

Gepost door: CIA | 17-01-07

De commentaren zijn gesloten.