12-01-07

TE KOOP

Ik richt mij tot de jeugdigen onder jullie die net dat ietsje meer willen dan op pedalen trappen... of tot de ouders van deze jeugdigen, die het gezaag van hun tieners stilaan beu raken. En eigenlijk wordt het wel eens tijd dat ze weten wat verantwoordelijkheid is, nee? 

Klik hier en ontdek de ideale oplossing om sneller van punt A naar punt B te gaan, in stijl weliswaar. Ik heb er geen rare toeren mee uitgestoken, dus compleet betrouwbaar. Men zegge het voort... of hou deze topaanbieding gewoon lekker voor jezelf!

 

PS: Met dank aan mijn neefje Stijn die contactpersoon van dienst speelt

16:31 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hey,
London was dus weeral eens heel goed. Zoals je op mijn blog kan lezen, zijn we wel musicalfreaks ;p
Die 2 in 1 broeken zijn wel handig, ik heb er ook zo enkelen. en voor 1 à 2 weken kleren meenemen is wel goed. ik neem telkens twee pulls mee: een dunnen en een dikkere (maar dat is meestal ook voor thuis te komen: als het hier winter is, is één pull maar frisjes). Een jas niet nodig, een kw neemt niet veel plaats in, dus handig; Schoenen: stapschoenen en sandalen (merk Teva zijn heel goed en mogen nat worden: AS adventure goede winkel daarvoor).
Ik zou dan eerst het zuiden doen: sidney-canberra-melbourne-adelaide aangezien je toekomt in de zomer, en in de winter is het in melbourne en adelaide te nat en te koud. tegen juni beter al naar het noorden gaan: ayers rock is beter in de winter: in de zomer is het daar te warm, in de winter kan je er 's nachts wel een extra dikke pull gebruiken, dan vriest het bijna, maar rond het kampvuur is het gezellig. :)
in de winter is het in darwin rond de 25 graden en droog seizoen, dus perfect (we zater daar in juni).
Hopelijk kan je er effectief blijven tot augustus. moet wel lukken hoor. in sommige jeugdherbergen kan je ook werken voor je bed: 's morgens er een uur of drie werken en dan heb je je bed gratis. Zij kunnen je ikwijls ook helpen met werk: er hangen er dikwijls veel aanbiedingen voor te helpen in fruitpluk en dergelijke. Ze weten dat er rugzaktoeristen die er verscheidene maanden zitten en ondertussen wat willen werken, dus dat zal wel loslopen hoor.
Groetjes

Gepost door: Kim | 15-01-07

Hey
Ikzelf ben feitelijk nog niet naar Melbourne en adelaide geweest, dat is voor de volgende keer. Mijn lievelingsstuk is ook wel het Great barrier reef. Echt fantastisch. en als je minder tijd hebt, is dat ook te verkiezen.
Wij zijn met de bus naar ayers rock gereden: de greyhound van darwin tot alice springs: 22 uur bus, blah en dan een tussenvlucht van alice naar cairns (anders zou het 48 uur bus geweest zijn).
't worden lange uitwisselingen hé. je kan anders ook gewoon eens mailen met vragen hoor (kimmekepunk@yahoo.com).
Groetjes

Gepost door: Kim | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.