11-01-07

Voor al wie eraan twijfelt waar m'n naam vandaan komt...

DE FREGGELS!!!

01:22 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Bij toeval op je blogje geraakt en al meteen jaloers. Je gaat naar Australië. Gelukzak. Ik ben er al drie keer geweest, maar telkens maar voor drie weken op reis. Niet voor te werken. Moest ik de kans krijgen, zou ik het wel zien zitten om naar daar te verhuizen.
we hebben ook telkens met de rugzak rondgetrokken, van jeugdherberg naar jeugdherberg, en dat was heel tof. De mensen zijn er supervriendelijk. Ik weet zeker dat je je zal amuseren. Veel plezier daar.

Gepost door: Kim | 12-01-07

Nog net niet vertrokken naar London hoor. Nog drie uurtjes te gaan.
Jij gaat natuurlijk voor langer dan drie weken, dus zal je daar ook wel soms je was moeten doen. Wij rekenen dan meestal twee dagen per outfit. En voor rugzakken te pakken moet je bij mijn man zijn, die is daar expert in: hij is tien jaar geleden alleen voor zes weken door Australië getrokken en zijn kleren konden allemaal in zijn rugzak. mooi gestapeld: t-shirt, ondergoed, sokken, t-shirt, ondergoed, sokken, en wanneer nodig een nieuwe short en pyama. Aan de douane hebben ze zijn rugzak opengedaan en de beamte moest hem erna vragen terug in te pakken want zij kon het niet. lol.
Hoe lang denk je daar te zitten? Als je er langer bent, hoef je niet te veel kleren mee te nemen hoor, bijna elke jeugdherberg heeft wel een wasmachine en zo staan.
mhhh, Great Barrier Reef, Fraser Island, ... Ik krijg er al meteen weer zin in.
Groetjes

Gepost door: Kim | 12-01-07

hihi SUPER! SUBLIEM!
ik lig in een deuk, ik kende die helemaal niet :)

xxx

Gepost door: CIA | 19-01-07

De commentaren zijn gesloten.