25-12-06

 Een zalige kerst iedereen!!

Alhoewel omringd door familie, het was mijn eerste kerstfeestje "alleen" sinds vele jaren... Ik moet toegeven: zoiets valt toch zwaar. De persoon die je dan het liefste bij jou zou willen hebben, die is er niet. Je ziet het hele feestje als een film aan je voorbijgaan, zonder dat je erin meespeelt. Iedereen zit te lachen en te praten, de kinderen krioelen langs je benen heen en kwelen erop los. Ach, op zich wel gezellig, maar de leegte knaagt. Toen de speelkaarten werden bovengehaald, heb ik me dan maar gestort op opruimen en afwassen... alleen met m'n gedachten en m'n dromen. Een mens wentelt zich graag in zijn zelfmedelijden, bij deze nog maar eens bewezen.


Ondertussen, hoe zit het met de voorbereidingen voor Australië?

De betaling van de dossierkosten was wel degelijk goed ontvangen en heb dan ook de volgende stappen ontvangen van WEP. Eerst en vooral moet ik om een paspoort bij de gemeente en daarna kan ik via internet mijn visum aanvragen. Met de feestdagen zal ik pas binnen een week of zo in het gemeentehuis geraken, dus nog even geduld.

Ondertussen zal ik nog de laatste dagen slijten op het werk (bedankt trouwens voor de fijne attenties en de supercadeau van de collega's!) en o ja, moet nog DRINGEND een galakleed vinden voor Oudejaar!!

 

Nog een gezellige kerst gewenst!

14:30 Gepost door Freggeltje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Prettig eindejaar! Wat spannend die voorbereiding voor je reis.
Veel succes in 2007 met al wat je onderneemt.

Gepost door: Chris | 27-12-06

De commentaren zijn gesloten.